Wiqi Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Zdravim. Chtěl jsem se zeptat, jak to děláte, jestli máte XBOX stále zapojený v napájení, nebo ho odpojujete ? Nevadí, to tomu, když je stále zapojen a vypnut ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Nevadí - mám to tak stále už třetí rok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 já ho mám stále(1a1/4roku) a myslím že to nevadí snad jen při bouřce pryč ze sítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mazwor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Určitě to nevadí, na to je to xko stavěný, ale spíš jde o to, jestli ti nevadí spotřeba. Není to moc a v porovnání s tím, když je xko zapnutý, tak skoro nic, ale přece jen něco málo elektriky to žere. Myslím, že drtivá většina to neřeší (včetně mě), ale nějaká kačka se na tom dá určitě ušetřit ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 I vypnutý Xko si něco bere. Já mam pomalu 2x dražší účet za elektřinu než rodiče a sestra dohromady :D. Samozřejmě to neni jenom tim, ale taky má nějakou zásluhu. Snažim se omezovat, stejně na Xku už pomalu nehraju. Pořídil jsem tohle http://www.alza.cz/kabel-prodluzovaci-5-m-d41379.htm 3x (jeden pro PC, druhej pro Xko + monitor, repráky a třetí pro router). Když něco nepožívám, tak to killnu přes ten vypínač na rozbočovači a je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Jenže když to vypínáš ze sítě,tak je problém v tom,že se ti smaže nastavení hodin .Takže raději neodpojuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wiqi
Zdravim.
Chtěl jsem se zeptat, jak to děláte, jestli máte XBOX stále zapojený v napájení, nebo ho odpojujete ? Nevadí, to tomu, když je stále zapojen a vypnut ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.