Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hra se nezkopirovala ale zabira misto

Kapr

Otázka

Cau mam takovej problem..stahnul jsem si GRID na pc....zacal ji extrahovat...kdyz bylo 100% napsalo mi to ze hru to nezkopirovalo...nikde nic neni...ale misto to zabira...zkousil jsem CCleaner a restart ale nic...nevite jak vratit misto zpatky?mam malej HDD a 7GB je pro me hodne :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
WinRAR uklada svuj temp v

C:\Documents and Settings\Hans\Local Settings\Temp

nebo v

C:\Documents and Settings\Hans\Local Settings\Data aplikací

Tak tam si to najdi a smaz ;)

jo..no ted zkousim prohleda disk pri zapnuti a opravit sectory......a kde najdu Documents and Settings v Windows 7?asi sem slepej ale nevidim je tam :)....ale diky za radu

EDIT:tak jsem se koukal do nastaveni WinRARu a ma to bejt tahkhel C:\Users\Richard\AppData\Local\Temp\

jenze kdyz dam svoje jemno tak tam zadny AppData neni ani nikde ve slozce :( a ve verejnym taky ne :(

Odkaz ke komentáři

• 0
ale nic tam neni :( zadna hra ani nic :( a do data aplikaci me to nechce pustit :/

V tom tempu to neni? To jsi vse projel? Jak velky je ten Temp? Kolik ma GB? :) Jsem si skoro jisty, ze to tam bude. Samozrejme to bude v nejake slozce pojmenovane dost "divne". Necekej ze to tam bude ve slozce "TADY JE GRID - SMAZNI MNE!" ...

Odkaz ke komentáři

• 0
V tom tempu to neni? To jsi vse projel? Jak velky je ten Temp? Kolik ma GB? :) Jsem si skoro jisty, ze to tam bude. Samozrejme to bude v nejake slozce pojmenovane dost "divne". Necekej ze to tam bude ve slozce "TADY JE GRID - SMAZNI MNE!" ...

jj to vim ze to tam bude s divnejma znakama..a hele ne nebylo to nikde melo to jen 1.2Mb ten Temp....koukal jsem vsude..ale kdyz jsem sel pak pryc a mel vyple PC a pak ho zapnul tak uz tam bylo o tech 7Gb zase vic.....divny :/

tak muzete LOCK :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu