superrobbie Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 zdravim všechny, najde se tu nějaký ochotný človíček který by mi poradil s flashem ??? nechci to zadarmo, kdyby to šlo přes icq,skype domluvu popřípadě osobně, jsem z plzně a předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KSANDRIK.78 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 kontaktuj ksandr@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 kdyžtak počkej jsou tu lidi co ti poradí i zadarmo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MadMax_ Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Např. já :) ICQ: 246391248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Hoj tady máš kontakt na člověka který Flashuje jakýkoliv xbox360 za 800Kč je z Plzňe. Tel:732382932 mám od něj flash a vše ok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 superrobbie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Děkuji všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
superrobbie
zdravim všechny, najde se tu nějaký ochotný človíček který by mi poradil s flashem ??? nechci to zadarmo, kdyby to šlo přes icq,skype domluvu popřípadě osobně, jsem z plzně a předem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.