alienek87 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Zdravím nějak jsem nenašel téma jestli se nedá nahrát do interní paměti kodeky když nemám Hdd. Našel jsem že se to dá stáhnout netu přes Live učtu, ale nějak mi to nejde i když sem se přihlásil. Děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Co ti nejde cez net? Pustil si DivX film? P.S. mas Arcade jasper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alienek87 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Ano mám nový Arcade kopený asi před týdnem. Chtěl jsem přehrát film na Flešce, ale napsalo mi to že to není podporované. No právě že sem nepustil Divx film, jen ten podporovaný typ WMV, ale nic jiného když stáhnu nějakou novinku tak to nejede. Četl jsem někde, že jdou nakopírovat kodeky přimo na Hdd ale chci je dát přímo do paměti Xboxu, ale nevím kde a taky nevím jestli to pojede..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Ale si pisal, ze si mal konzolu pripojenu na Xlive...tak treba pustit DivX film a potom ti da moznost stiahnut kodeky. Neviem, ci si to takto urobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alienek87 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 nějaké download proběhnul asi upgrade ale pořád mi nejde spustit divx filmy.. A tobě to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 DivX nepozeram, toboz nie na X360 :D Na to mam iny prehravac s USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alienek87 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 No to právě já nechcu chci dát prostě flešku do xboxu a hrát filmy.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 No to právě já nechcu chci dát prostě flešku do xboxu a hrát filmy.. :( Tak si si mal kupit DVD prehravac s USB a nie X360 :D Nerozumiem tomu, ze mas konzolu pripojenu na Xlive a nevies pustit nejake DivX filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 pripojis se na xlive pak pustis film a samo ti to ukaze jestli chces stahnout kodeky das yes a stahnes je a pak ze to mas nainstalovany najdes v system memory xbox nebo jak mas pojmenovanou pamnet v xboxu a tam dole mas myslim system cache a tam budes mit system media update nebo jak se ten kodek menuje a pak by ti to mnelo normalne divx brat pokud mas treba zvuk/video v jinem kodeku a je to .avi tak to ukaze takovy kolecko a e vnitr bude preskrtly a kdys to budes chtit pustit tak ti to ukaze unsupported codec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alienek87 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Jo to mi právě ukáže. To přeškrtnuté kolečko u filmů. Já jsem se asi vyjádřil blbě, omlouvám se, ale já sem se jenom zkoušel připojit na Xlive, ale nešlo mi to. Napsalo mi to že Win live ID má nějaký problém. Já jdyž sem se pokoušel spojit na live tak mi napsal jestli chci stáhnout upgrade, tak jsem dal ano ale filmy stejně nejdou hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alienek87
Zdravím nějak jsem nenašel téma jestli se nedá nahrát do interní paměti kodeky když nemám Hdd. Našel jsem že se to dá stáhnout netu přes Live učtu, ale nějak mi to nejde i když sem se přihlásil. Děkuji za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.