ihaveyou Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Chtěl bych aby jste mi doporučili náké stojany držaky na LCD 17" na zeď , nákou bezdrátovou myš a klávesnici, levnější ale dobrou. nejlepé náký držák na zeď kterým si můžu monitor otáčet apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Davat 17" na zed je pekna hovadina.. Tam hod normalne ten drzak na stul, co jsi mel k tomu LCDcku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Davat 17" na zed je pekna hovadina.. Tam hod normalne ten drzak na stul, co jsi mel k tomu LCDcku. Děkuju za názor, není to pro mně ale pro kámoše takže mi jsou názory k ničemu :/ on to chce na zeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ihaveyou
Chtěl bych aby jste mi doporučili náké stojany držaky na LCD 17" na zeď , nákou bezdrátovou myš a klávesnici, levnější ale dobrou.
nejlepé náký držák na zeď kterým si můžu monitor otáčet apod...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.