calibros1988 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Zdravim vsechny fandy a majitele xbox 360. Chtel bych se zeptat vlastnim xbox 360 elite , nechaval jsem si ho vlashnout nejaky flashem na mechaniku liteon mam za to nejaky Lt . chci se zeptat je mozne stimto flashem hrat pres live aniz bych dostal ban nebo tak neco? Uz mne nebavi hrat proti umele inteligenci a rad bych si s nekym zahral poradte mi nebo reknete zda mohu nebo ne. dekujji8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 To ti nikdo na 100% neřekne ... postupem času bude LT taky detekovatelný, takže i když budeš hrát hry v pořádku a po datu vydání, ban budeš moct dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Já osobně doporučuji hrát na netu opravdu jen s original hrami,vše je na vlastní riziko,je to takové 50/50,bud' tě někdo načape,nebo budeš mít zrovna štěstí a zahraješ si,zamosebou tě ten ban může potkat i za delší dobu právě kvůli on-line hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Taketo otazky by mali pisat do Microsoftu :D Ako moze niekto odtialto vediet, co bude a co nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calibros1988 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 dobra dobra panove dekuji za info.. kaslu na to..bohuzel budu teda smiren z offline games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 do prvního updatu dashboardu mít strach nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 do prvního updatu dashboardu mít strach nemusíš. moje rec jakmile zacal MS delat nove updaty a zalcla vlna banovani jsem se odpojil od netu a zustal offline pul roku vsechny updaty jsem nainstaloval rucne a vzdy jsem si prehodil mechaniku z flashnute na original pri instalovani updatu ted uz jsem zase pul roku na netu s fimware 1.5 a stale bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cibin Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ahoj lidi . jsem začátečník s Xkem a chci se zeptat jeslti když budu mit flashnutej xbox a budu mit originálku tak jeslti bude nakej problem ohledne toho live hrani. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ano bude, záleží na typu flashe, s LT 1.1 by to problém být neměl, ale to ni nikdo na 100% nepotvrdí, pročti si tento topic...: http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Uděláme si lehké počty: - Xbox Elite = 6000,- /cca rok hraní mezi vlnami banů/ - prodejní cena Xbox Elite s banem = cca 3000,- - Oooh! Po roce jsme dostali ban, prodali jsme xko a zbývají nám 3000,- do nové konzole. /ale nesmíme zapomenout nadávat na MS, jaký to jsou čůráci, že nás zabanovali!/ - dvě herní novinky, které jsme stáhli a nekoupili 2 x 1500,- = 3000,- - kolik jsme "ušetřili" za stáhlé hry za rok = x tisíc.... Fakt přestaňte bejt posraný z banu, kradete jak straky a ještě byste chtěli víc. 3000,- ročně nikoho nezabijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Přesně. Taky nevim co se řeší. Mam flashnutou konzoli a za rok se mi na hrach zaplatí (Arcade). Navíc mi ban nějak extra neomezuje. Držim se názoru "Koupit a využívat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Mam LT 1.1 a hram bez problemov Live, nieje sa coho bat ... objednavat si gold nebudem, mam na 1 mesiac zdarma (ako kazdy si moze vytovrit na konzole 3 profily a kazdy ma 1 mesiac zdarma) ... ak raz dostanem ban, tak mi to vobec nebude vadit, da sa zit aj bez live (a dost dobre). Ak mas LT 1.1, patchujes hry podla navodu pre LT 1.1, a dodrzujes vsetky pravidla nemas sa coho bat, udajne mozno v novembri bude coro-moro, ale to su dohady, moze to prist aj zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Mam LT 1.1 a hram bez problemov Live, nieje sa coho bat ... objednavat si gold nebudem, mam na 1 mesiac zdarma (ako kazdy si moze vytovrit na konzole 3 profily a kazdy ma 1 mesiac zdarma) ... ak raz dostanem ban, tak mi to vobec nebude vadit, da sa zit aj bez live (a dost dobre). Ak mas LT 1.1, patchujes hry podla navodu pre LT 1.1, a dodrzujes vsetky pravidla nemas sa coho bat, udajne mozno v novembri bude coro-moro, ale to su dohady, moze to prist aj zajtra. ja mam jen LT 1.0 a hry nepatchuju-jen stahnu a vypalim a ban dosud nemam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 To je docela pochopitelné. MS nikdy nebanuje mimo ban-vlny. A od vydaní LT ještě žádná nebyla. Tak neblbněte s tím "já hraju a ban nemám". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Všichni tady řešite live, když kradete, tak aspon serte na ten LIVE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Když tě ten topic tak štve, tak proč sem lezeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MrFlash Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Já se chci připojit na live ale pokaždý to chce update .... A když se to updatne přicházim o flash.... Nějakí řešení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Já se chci připojit na live ale pokaždý to chce update .... A když se to updatne přicházim o flash.... Nějakí řešení ? Pokud jsi v poslední době neupdatoval a máš v Xku starší DB, nevyhneš se updatu, jelikož je nutný pro připojení na Live. Bohužel se nevyhneš ani reflashování, jiná cesta není. Nejlépe bude, pokud flashneš na stock (původní) FW, updatneš DB na nejnovější a necháš flashnout na aktuální CFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Cvrk Svršek Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 [h=1]zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je tady někdo kdo má flash xboxu a hraje na xbox live online xgd3 hry a nedostal ban? :-D.. a dále bych se chtěl zeptat jeslti můžu dostat ban ikdyž nehraju na xbox live ale jsem na něm připojený kvůli internetu exploreru a kvůli stahování demíček, díky za odpověď :-)...[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.