Angrestovnik Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Zdar mám dotaz ohledně HDD Mám HDD který má možnost připojení k Lanu chci se tedy zeptat jestly to jde že bych ten HDD připojil k Xku přez síťovej kabel. Pujdou přez to pak třeba pouštět Divx ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Skor by bolo dobre, ked to vlastnis, aj vyskusat...ci si sa k tomu este nedostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alienek87 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 mohlo by to být zajimavé, ale mě by zajímalo jeslti půjde nasdíled disk v pc tak aby ho viděl xbox... že by to chodilo po lanu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angrestovnik Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak bohužel nějak mě to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Angrestovnik
Zdar mám dotaz ohledně HDD
Mám HDD který má možnost připojení k Lanu chci se tedy zeptat jestly to jde že bych ten HDD připojil k Xku přez síťovej kabel.
Pujdou přez to pak třeba pouštět Divx ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.