MartinNogol Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 ahojte prosí potřebuji pomoc seká se mi xbox jak ve hře tak ted třebai u toho loga jak najíždí nevíte proč? začalo to dnes odpoledne a ted už ho nemůžu rozdýchat. dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 nevim ale reklamuj ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Mas Falcona? Tie su chybove jedna radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinNogol Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 mam flash ale pujčil jsem ho kamošovi bo jsem se stěhoval na barak a jak mi ho vratil začlo to dělat no zítra mu budu volat když tak zaplatí opravu... nikdy už to neudělam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Tak reklamaciu vybavis aj s flashom, ak mas neposkodenu nalepku a neposkodeny kryt po otvarani. Samozrejme, ze o flashi sa nebudes bavit s operatorkou MS, pekne jej povedz, ze mas E74, aj ked ho nemusis mat. To je najlepsi sposob reklamacie konzoly v MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinNogol Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 prosím vás mně najela chyba nějáká E 79 co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 E79: Dashboard Error - Couldn't start xam.xex: probably a file system corruption, it could also be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it. Takže doporučuju vypojit/připojit HDD (vlastně pro jistotu všechny pamětový zařízení - MU, flashdisk) a eventulně zkusit spustit Xko bez těchto zařízení. Pokud nepomůže, zkus zmáčknout to malý tlačítko pod B slotem na MU ve předu na Xku. Pořád ho drž a při tom zapni X360, po zapnutí pust to tlačítko. Za normálních okolností je to pro spárování bezdrátového ovladače, ale v tomhle postupu to vyresetuje dashboard. Pokud ani to nepomůže, zkus hodit update NXE na flashku a NXE aktualizovat - jestli si to Xko veme http://console-forum.net/showthread.php?t=90168. Jestli nic z toho nepomůže, koukni na záruční pečet pod faceplate a jestli je v pořádku, pošli X360 na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinNogol Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 dikes ale ted mi to píše chybu E71 promin jsem amater co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 E71: Dashboard Error - Error within Xam.xex: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair. Takže to spíš vypadá na ten dashboard ... pokud máš v pořádku tu plombu, pošli to na reklamačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinNogol Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 hmm no mam ho flashly no ale ja nevím jestli mám záručak koupil jsme ho od kámoše on ho vyhral na nějakých BMX závodech... jinak děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 nepotrebujes ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartinNogol
ahojte
prosí potřebuji pomoc seká se mi xbox jak ve hře tak ted třebai u toho loga jak najíždí nevíte proč?
začalo to dnes odpoledne a ted už ho nemůžu rozdýchat.
dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.