Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nový Zdroj

Mr.Steph

Recommended Posts

Zdravím....

Kvuli nove grafice si musim poridit i novy zdroj...

Vubec nevim jaky... nekde sem cetl ze Seasonic je nejlepsi pomer v Cene/Vykon ( kvalita ) nasel sem tento http://www.alza.cz/seasonic-ss-500et-f3-d167022.htm

a jeste az bych ho menil tak vubec nevim kam bych co zapojil a co zapojit a co ne.... je u toho aspon nejaky navod ? nebo budu mit na kabelech napsany co kam patri ?

Dekuji predem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten zdroj je dobra volba.

Na kabelech jsem to jeste popasne nevidel :lol: Navod jsem u zdroje take nevidel - ale je dost mozne, ze na netu (youtube?/google?) urcite nejaky najdes, kdyz uz je napr. na YT kdejaka kravina :D

Jinak zapojovani je jednoduche, proste dle konektoru, pokud nic nebudes rvat nasilim, tak na tom nic nezkazis. Pokud se bojis nebo jsi uplne mimo, tak se pred vypojenim stareho zdroje proste podivej, jak je zapojenej :D

Odkaz ke komentáři

Do posledního PC co jsem stavěl jsem dával nějakého Seasonica a měl popsaný konektory i kabely, ale byl to jeden z nejvyšších modelů, takže nevim jak to bude tady u toho. Myslím, že měl i návod, ale nevím přesně já na to moc nekoukám zapojuju to zpaměti. Jinak ten zdroj je dobrá volba klidně ho kup a s kabelama snad nemůžeš mít problém, kdyžtak se tady zeptej někdo ti určitě poradí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu