temnota Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ahoj, mám prosbu, potřeboval bych klávesnici na 3gs 4.0.1. jako je třeba na Nokii 5800 abych mohl psát sms jako na standartním telefonu, hledal jsem ale nenašel tak zkouším ještě tady může být klidně placená. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Mas Jailbreak?Myslis nejakou pridavnou klavesnici nebo v telefonu jako zmena theme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 temnota Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Mas Jailbreak?Myslis nejakou pridavnou klavesnici nebo v telefonu jako zmena theme? Mám JB chtěl bych klávesnici jako na normálním mobilu, nevím jestli toho dosáhnu změnou theme a nebo aplikaci ale na qwerty mi to moc nejde víš. Nevíš o něčem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Koukni se na tohle: http://console-forum.net/showthread.php?t=91059 Potrebujes WinterBoard a Cydii a v cydii si jen najdes Theme na Keyboard A pokud nemas wifi tak navod je pod tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
temnota
Ahoj, mám prosbu, potřeboval bych klávesnici na 3gs 4.0.1. jako je třeba na Nokii 5800 abych mohl psát sms jako na standartním telefonu, hledal jsem ale nenašel tak zkouším ještě tady může být klidně placená. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.