Srig Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Recenze: http://games.tiscali.cz/reviews/sbk-x-mega-recenze/ Na store je demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiK9 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Rozhodně nejlepší moto hra jakou jde splašit..... :thumbup: vyzkoušel jsem už všechny... Všem doporučuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 nechci prudit, ale já bych jí hodil z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 pokud vím tak na trhu je jen moto gp a tohle ne ? (myslím silniční motorky).. nevím teda proč by jsi ji házel z okna když na výběr toho moc není.. raději bych hodil z okna moto gp protože tam když máte 1st person kameru tak tam nejsou ani ruce...a fyzika motorky taky hrozná.. :roll: a já tohle pařil už na psp a bylo to luxusní.. EDIT: tomik9 : co je teda ještě za silniční motorky ? já vím jen o tomhle a moto gp :shock: a rád bych nějakou dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Já myslím že už žádné, jen staré díly (ročníky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.