petra.bicis Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ahoj všichni.Mužete mi někdo prosim poradit jak nahraju hru do psp?Mam ho flešnutej ale nevim jak dál.Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 dáš jí do složky ISO na kořenu karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Doporučuji přečíst Topic pro začátečníky, je tam vše podstatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shanyo Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Takže ked som si do PSP v zápale šialenstva omylom stiahol software 6,31 neostáva mi nič iné iba hrať originály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Přesně tak. PS: Mohu vědět jak si někdo může NECHTĚNĚ udělat Update kterej se asi 3x potvrzuje? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 shanyo: leda ze bys mel flashnutelnou zakladovku, pak se to da downgradnout pomoci pandory ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shanyo Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 To je tajomstvo :D Ale mám ešte jednu,tak začnem odznova....Túto strelím kolegovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petra.bicis
Ahoj všichni.Mužete mi někdo prosim poradit jak nahraju hru do psp?Mam ho flešnutej ale nevim jak dál.Děkuji za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.