adamit_11 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Čau lidi, uvažoval jsme o koupi staršího PSP modelu 1003. Ale zjistil jsem že jsou z roku 2005 tznm. už se na nich hraje 5 let. tak bych se rád zeptal vás kteří s tím máte zkušenost, zda tyhle ročníky ještě vydrží nějaký rok? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak je jasný,že záleží hlavně na tom jak se snimy zacházelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Mám PSP z konce roku 2005 a stále v pohodě :)...takže bych se nebál, přeci jen je to Sony. Opravdu záleží asi na tom, kdo jej vlastnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe_1 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Mam PSP 1003 z roku 2005, a funguje perfektne - analog, tlacitka apod. vsechno jde krasne. Akorat mam pod par tlacitky prach, je to videt i je to znat na cit, ale jinak vse v pohode. 100x bych za jiny model nevymenil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Už ti bylo odpovězeno, opravdu záleží jak se k tomu dotyčný choval. Při normálním hraní se PSP i 5 let starém nic stát nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adamit_11
Čau lidi, uvažoval jsme o koupi staršího PSP modelu 1003. Ale zjistil jsem že jsou z roku 2005 tznm. už se na nich hraje 5 let. tak bych se rád zeptal vás kteří s tím máte zkušenost, zda tyhle ročníky ještě vydrží nějaký rok? Dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.