Final2 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 zdar lidi...neměl by jste někdo stručmej návod na final fantasy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 a kterej dil presne mas na mysli? je jich asi 12 nebo kolik,tak to trosku upresni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 hehe zadnej strucnej navod na ff neexistuje :) pacv to nejni zalezitost na 1 odpoledne.,..podivej se na ceskejch strankach s hrama..ja naky navody mam ale na pappire a v pc bohuzel nee..a skenr taky nemam noo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 zdar lidi...neměl by jste někdo stručmej návod na final fantasy?? jakej dil a v jaky casti si se zaseknul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sockuse Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 zdar lidi...neměl by jste někdo stručmej návod na final fantasy?? tu najdes celkem slusny na FF7 http://pilda.kaspy.cz/final-fantasy-7/ff7-navod.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Červenec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 já hraju první díl proto jsem k němu nenapsal čísslo.....mysel jsem že to aspon někdo pochopí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 ja to mam taky rozehrany...kde si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 ja to mam taky rozehrany...kde si? yt brďo víš že ani nevím....mám porlezlou mapu,řekl bych že i všechny města,projetý moře a prolezlý jeskyně a nevim co mám dělat....prosím pomoz mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 yt brďo víš že ani nevím....mám porlezlou mapu,řekl bych že i všechny města,projetý moře a prolezlý jeskyně a nevim co mám dělat....prosím pomoz mi ja jsem právě sekl ve Final fantasy 2 a už jsem to vzdal protože to vypadá že to nikdo nehraje:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelpeter Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 FF2 ja hraju, kde ses zasek. A mimochodem prosím o radu. Skouším FF6 ale zlobí mě load vždy zahlási faild. save facha uložím v poho ale nenalouduju???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladix Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Hosi aky je prosim rozdiel medzi FF2 a FF2 anniversary edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 hele vy jak hrajete ff 1 jaky mate klice ja vam poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.