xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zdravím, uvažuju opět o koupi již asi 5. PSP :D ale dlouho jsem nesledoval scénu, může mi někdo říct jaké jsou aktuálně nové a kvalitní hry? předem díky za odpovědi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Cau,novinky : Kingdom hearts,Assasins creed,naruto shippuuden Ultimate heroes 3,Toy story 3 :D,Patapon 2 a bude zachvily i 3,a nejocekavanejsi titul : GoW Ghost of Sparta Jo jinak pis tyhle otazky do sekce Hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 hmmm některé hry co jsi řekl ještě nevyšli :) a jak to tak čtu tak nevyšlo nic :( takže na to snad kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Stačí mrknout na http://console-forum.net/showthread.php?t=73940 a poté mrknout do aktuálních topiců pro danný měsíc http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=26 Jinak žádná mega várká kvalitních titulů neni a každej tady ti poví něco jinýho, takže youtube nebo recenze a kupovat PSP se podle mě nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 zingl zjevně máme stejný názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Skoro vsechny ktere jsem napsal uz vysly..Krome GoW a Patapon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Zdravím, uvažuju opět o koupi již asi 5. PSP :D ale dlouho jsem nesledoval scénu, může mi někdo říct jaké jsou aktuálně nové a kvalitní hry? předem díky za odpovědi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.