Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s orazem na okrajích jsou bíle čary.

tomylee007

Otázka

ahoj, mam problem s ps3 hlavně při hrani gran turisma 5:prologue. obraz není na okraji hladky ,ale jsou tam vidět bíle nerovne čary. mam ps3 zapojeno do ,samsung p2370hd přez hdmi. díky moc za radu ta hra vypada na obraucích krasně ale u mě vypada kosrbatě a někdy litaji stiny při videu.. :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, zkusil bych zapojit i přes jiné káblíky, jako je třeba scart, který se dodává klasicky k PS3 a tím bys měl poznat, jestli je problém v PS3, v monitoru a nebo v typu káblu, který přenáší videosignál. Mám ten stejný monitor, jako ty a nic takového se mi ještě nestalo, hraji taky přes HDMI kabel. A u jiné hry se to děje taky?

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj, hral jsem killzone 2 a taky par dem a nikde jinde se to neděje... jen u gran turisma 5:prologue:( prostě to není vubec tak jak sem viděl na ruzních videii. okraje aut jsou nerovne bíle lemovane. skusím to zapojit přez jine kabely a dam vědět a díky za radu:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu