marrtan Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zdravím, už dlouho jsem přemýšlel jak se dájí hrát cr@cklé PS2 hry, pak jsem po nějaké době přišel na Free McBoot ale problém byl v tom, že musím mít swap magic, no a teď k dotazu, můžu si vytvořit free mcboot a ostatní programy na chipnutém PS2 od kámoše a pak to normálně vložit do své nechipnuté PS2?? a když to půjde dají se hrát stažené a vypálené hry z netu?? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Stačí když budeš postupovat jako u Swap Magic, akorát nebudeš bootovat flashku za pomocí toho Swap Magic ale pomocí PS2 s chipem, jakmile spustíš instalaci a nainstaluješ to na kartu, kterou v tom PS2 s chipem budeš mít, tak pak stačí vyndat a dát do tvého PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 no pokusím se to udělat a pak tady napíšu jestli se mi to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.