marrtan Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 Zdravím, už dlouho jsem přemýšlel jak se dájí hrát cr@cklé PS2 hry, pak jsem po nějaké době přišel na Free McBoot ale problém byl v tom, že musím mít swap magic, no a teď k dotazu, můžu si vytvořit free mcboot a ostatní programy na chipnutém PS2 od kámoše a pak to normálně vložit do své nechipnuté PS2?? a když to půjde dají se hrát stažené a vypálené hry z netu?? díky za odpovědi Citovat
werty Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 Stačí když budeš postupovat jako u Swap Magic, akorát nebudeš bootovat flashku za pomocí toho Swap Magic ale pomocí PS2 s chipem, jakmile spustíš instalaci a nainstaluješ to na kartu, kterou v tom PS2 s chipem budeš mít, tak pak stačí vyndat a dát do tvého PS2. Citovat
marrtan Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2010 no pokusím se to udělat a pak tady napíšu jestli se mi to povedlo Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.