Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Změna ikonek 3GS 4.0.1.

temnota

Otázka

Našel jsem tu nějáká témata jak změnit ikonky ale z žádného jsem nepochopil jak to udělat, nejsem asi dost chytrý, potřeboval bych si změnit ikonky a vše ostatní ale nechci to přes winterboard. Mám iphone 3GS 4.0.1. a používám ifunBox ale přes ten to asi nejde a v počítači mám Windows XP. Nevíte někdo jak nato potřeboval bych podrobnější návod pro hloupé vlstně krok po kroku a jestli vůbec používám správný program. Telefon mám samozřejmě JB a v google jsem toho moc nenašel asi to moc neumím tak prosím o pomoc!!Díky za trpělivost!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Heh, pokud chces navod pro "hloupe", tak ten nenajdes. Bud si prepises ty originalni ikony (to pres iFunBox jde), nebo si nainstalujes winterboard a budes ty temata normalne kopirovat do slozky Themes, nebo stahnes z cydie.

A proc nechces winterboard? Pokud mas nejake tema, ktere nema v sobe animovany walp, atd., tak to baterku nezere a u 3GSka ti to ani moc ramky nevezme.

Odkaz ke komentáři

• 0

Děkuji za radu, já bych tam chtěl svoje ikonky nevíš prosím ten návod na ifunbox nevím jak to přepsat a dostat tam svojí ikonku a v tom winterboardu nevím jestli jdou nastavit vlastní ikonky a jestli ano tak nevím kam je nahrát a ještě bych Tě poprosil jak zjistím jak mám zabranou ram???Doopravdy děkuji-

Odkaz ke komentáři

• 0

Zabranou ram zjistis napriklad pres SBSettings.

Kdyz jedes bez WB, tak se to kopiruje do aplikaci (var/mobile/library/aplications/xxx.xxx.xxx.xxx/jmenoaplikace.app/icon.png - tim si nejsem jistej, pokud je cesta spatne, zkus hledat). S WB to je o dost jednoduzsi, tam do /var/stash/Theme.xxx/ udelas slozku s libovolnym nazvem, v ni dalsi slozku s nazvem Icons (je nutne, aby byly spravne napsany velka a mala pismena - to same plati i u ikon). No a do te slozky uz jen nakopirujes sve ikony. Nazvy ikon jsou podle toho, jak je vidis napsane ve springboardu. Napriklad ikona k aplikaci na volani se bude jmenovat Telefon.png - myslim, ze to bere i jpg, ale doporucuje se png. (mely by jit i anglicke nazvy aplikaci - takze i Phone.png). Pro priklad se koukni do nejakeho meho temata, jsou ke stazeni v sekci iP ostatni.

Snad jsem to napsal srozumitelne a za nejaky chyby se omlouvam, docela dlouho jsem to uz nedelal. :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Zabranou ram zjistis napriklad pres SBSettings.

Kdyz jedes bez WB, tak se to kopiruje do aplikaci (var/mobile/library/aplications/xxx.xxx.xxx.xxx/jmenoaplikace.app/icon.png - tim si nejsem jistej, pokud je cesta spatne, zkus hledat). S WB to je o dost jednoduzsi, tam do /var/stash/Theme.xxx/ udelas slozku s libovolnym nazvem, v ni dalsi slozku s nazvem Icons (je nutne, aby byly spravne napsany velka a mala pismena - to same plati i u ikon). No a do te slozky uz jen nakopirujes sve ikony. Nazvy ikon jsou podle toho, jak je vidis napsane ve springboardu. Napriklad ikona k aplikaci na volani se bude jmenovat Telefon.png - myslim, ze to bere i jpg, ale doporucuje se png. (mely by jit i anglicke nazvy aplikaci - takze i Phone.png). Pro priklad se koukni do nejakeho meho temata, jsou ke stazeni v sekci iP ostatni.

Snad jsem to napsal srozumitelne a za nejaky chyby se omlouvam, docela dlouho jsem to uz nedelal. :-)

Super to vyzkouším fakt děkuji. Jinak mohl bys mi prosím ještě říct kde najdu to SBSeting je to asi primitivní otázka ale iphone jsem nikdy neměl :-(

Odkaz ke komentáři

• 0
V cydii, v repozitoru BigBoss. Vyhledej to normalne pres search.

Tak jsem to skusil ale cydia mi píše že je to jenom pro verzi 2x a 3x a je tam varování prosím nevím náhodou jestli to jde i na verzi 4.0.1. Děkuji

Tak se snažím to dělat přes winterboard už se mi to ukázalo i v nabídce ale bohužel i když ve winter dám fajfku tak se nic nestane neměla by být určitá velikost ikonek???

msch //. pouzivaj edit[/color

tak jsem zkoušel podle všech možných postupů a přesto to nejde, dokáži tam nahrát theme které by mělo kompletně změnit iphone včetně ikonek ale změní se jen pozadí a clock, ikonky změnit prostě nejdou i když stáhnu kompletní theme už jsem vyzkoušel snad vše!!Nemám třeba špatně nastvavený winterboard??Vůbec nevím existuje ještě nějaká cesta na změnu ikonek??Děkuji

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale jde to i na iOS4, viz. http://www.macstories.net/iphone/sbsettings-is-now-ios4-compatible/

Ta velikost dana neni, ale doporucovana je myslim 96x96 px .. (ted si nejsem jistej) Treba v jednom tematu, ktere jsem delal, mela ta ikona sirku cca 200px. :D

Koukni na tohle forum, temata tam jsou a i jiny veci, co muzes pouzit. http://macthemes.net/forum/viewforum.php?id=24

Odkaz ke komentáři

• 0

tak jsem zkoušel podle všech možných postupů a přesto to nejde, dokáži tam nahrát theme které by mělo kompletně změnit iphone včetně ikonek ale změní se jen pozadí a clock, ikonky změnit prostě nejdou i když stáhnu kompletní theme už jsem vyzkoušel snad vše!!Nemám třeba špatně nastvavený winterboard??Vůbec nevím existuje ještě nějaká cesta na změnu ikonek??Děkuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu