Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

5.1 sound s Dolby Digital Dekodérem


Nicoolas_Doe

Otázka

Zdravím, zajímalo by mě, jestli někdo máte tohle zařízení a jak jste s ním případně spokojený.

http://www.dolby-dekoder.cz/

Vypadá to jako nejlepší způsob, jak rozchodit 5.1 zvuk z xboxu na analogové repro soustavě. Zajímalo by mě přesně tohle zařízení. Alternativní řešení (http://www.netfox.cz/sharkoon-sound-control-unit-_d132710.html) mi nevyhovuje kvůli jen jednomu vstupu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Wow, ta cena je celkem palka, na to co to (ne)umi. To si radeji porid starsi AVR...

AVR? Co to je?

Jinak fpodstatě potřebuju rozchodit na svých analogových Geniusech 5.1 zvuk z xboxu a 5.1 zvuk z notebooku (ten má jen jeden analogový výstup na sluchátka a pak jeden digitální výstup na zvuk, ze kterého předpokládám 5.1 zvuk dostanu). K tomu potřebuji dekodér z digitálu na analog. No a tohle zařízení je přesně to co potřebuju. Zapíchnu do něj jeden kabel z xboxu a jeden kabel z notebooku a za předpokladu, že mám puštěné jen jedno ze vstupních zařízení, by mě (aspoň si to myslim) pak měl bez nějakého přepínání/přepojování/přenastavování chodit 5.1 zvuk. S cenou jsem se už smířil, akorát bych chtěl slyšet názor někoho, kdo s tím má nějaké zkušenosti (jinak na oba dekodéry jsem narazil někde tady na fóru).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
AV receiver, kvalitni zesilovac s X vstupy a se spoustou dekoderu... Nove stoji 5k +, starsi se daji sehnat napr. na aukru samozrejme za polovic ceny a mene... (jako kazda pouzita elektronika) a u zesilovace se nic moc nemeni. Zesilovac 3 roky starej toho nema o moc mene, nez aktualni zesik. (Akorat treba misto 7.1 bude mit 5.1 .. a lehce jiny design)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No samozřejmě mu jde hlavně o cenu, takže pořizovat si kvůli tomu receiver nemusí být pro něj zrovna to pravé ořechové. ;) Kapiš ?

P.S. i kdyz ten dekoder fakt stojí ranec. Jinak kvalitní stereo umí také divy ;)

// Anonymous_: vsak jasne, ale tak proc by si kupoval AVR v horni hranici (500k)? Psal jsem, at koupi z bazaru za 1500 - 2k a ma vystarano.. Bude mit mnohem vice funkci, bude mit zaroven zesilovac, kterej se da vyuzit do budoucna.. Proste mi to prijde vyuzitelnejsi, nez jen dekoder, ktery stoji 1700.. Ale samozrejme je to kazdeho problem, do ceho investuje - bylo to pouze moje doporuceni ;)

joo, tak s tímhle musím souhlasit ;) raději bych taky volil receiver ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No fpodstatě mi jde o co nejlevnější řešení a to je v tuto chvíli spíš ten předraženej dekodér než celej reciever. Ale oběma díky za názory. Jinak zatím se mi nepodařilo ani zkontaktovat ten web, kde nabízejí zmiňovaný dekodér, tak uvidim:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu