hendur Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zdar. Hodně jsem teď hrál a tak mi z nedohraných her zbyly jenom Starcrafty a heroesy. A tak vás prosím jestli byste mi nedoporučily nějaké realtime nebo tahové strategie. Popřípadně klidně nějaká RPG... Mám starší stroj a tak rozjedu hry z období 2000-2004... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 combat arms, crossfire, cod 2?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Mojí nejoblíbenější tahovou strategií je Axis & Alies .... Je to sice hodně stará hra, kterou rozjede každý comp, ale přirostla mi k srdci ... Zdě máš ukázku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 rome total war určitě caesar III RPG: na tomhle rojedeš jediný slušný RPG Gothic 2 anebo fallout 1,2 (jestli buddes mit novejsi komp tak urcite i fallout 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talvét Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Punské války,Kelští králové, Cossacks jsou to dobrý záživný strategie. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Silver: tak tyhle hry fakt nemusím...střílečky mě nebaví...ale i tak dík Negto: Axis and Allies znám. Ale nějak mě to nechytlo. Usagi: rome total war vyzkouším, caesara sem hrál jedničku, tak zkusím i trojku...Gothic 2 jsem už dohrál...a fallouty jsou blbina... Talvét: neznám, kouknu na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Europa Universalis 3 a od tohoto studia vyšla podobná hra (nevím název) akorát za 2. světové války. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Borderlands FPS RPG, strilecky me nebavej ale tohle je proste bomba, vyzkousej a uvidis :) je to FPS jako medal napr . ale nadech RPG (dost velky nadech) ve hre je pres 1 000 000 zbraní takze je tam opravdu furt co delat a je to nesmirna zabava :) Btw:stim ze mas starsi stroj to sem neprecetl takze se omlouvam ale mohl bys to vyzkouset na minimalne detaily, eh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.