technista Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ahoj, jsem prave v USA a cerny Wii zde stoji 199dolaru vcetne motion plus se sport resort, coz je krasnych 3800,- a jeste si muzu vybrat hru zdarma. Takze jsem o tom zacal vazne uvazovat, jen mam trosku strach jak bude fungovat v CR, mam v planu ho flashnout a hrat stazene hry. Mate nekdo zkusenosti s timto? Ma cenu ho kupovat nebo se na to mam vykaslat?? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ahojky, pokud ho necháš flashnout, tak by neměl být žádný problém. Navíc při flashi můžeš hrát i hry ntsc. Za tu cenu bych do toho šla. Ale radši počkej až se vyjádří ještě někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 no jde mi prae o to NTSC/PAL. Za tu cenu o tom hodne premyslim i kdyz jsem spokojeny majitel Xbox 360 elite flah cekajici na Natal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Já mám flashlý wii a ntsc hry mi v pohodě jdou. Zkus to tady prohledat, třeba najdeš podobný dotaz. Xbox mám v plánu pořídit.. Mrkni třeba sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=79198&page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 díky za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jde o to, že mu ntsc půjdou když bude mít us verzi ž ejo :D on bude potřebovat flash proto aby mohl hrát pal hry, NTSC je jednodušší stáhnout a je her na ntsc víc..... problém by byl pokud by chtěl jet origo...tak by musel shánět buď ntsc hry nebo sikoupit takovou hračku...tuším, že wiiloader se tomu nadává :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jde mi jeste o napajeni, jestli musim kupovat komplet evropsky, nebo staci takova ta rdukce co se jen nasadi na americkou a stoji asi 2dolary na dealextreme.com.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Kup ho v BestBuy. Tam jeste nemaji nejnovejsi FW, je tam 4.2. Oni sice nabizej extra za 30$, ze ti ho zaktualizujou na 4.3, ale to ty nechces :). Pak staci koupit trafo do CR (napr. eBay), redukci to nevyresis. Trafo, ktere se v USA prodava je jen na 120V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.