RaiN1468624112 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Rád bych upozornil na to, že toto video není fake a zakládá se čistě na faktech, které se dějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 No zkouknul sem to cely a musim to rict asi takhle: Ma to za ucel postrasit co nejvic lidi...ale myslim ze to funguje (docela se bojim :D ) Podle tohoto videa teda nemame dobre vyhlidky nechtel bych se rado probudit,vylezt na zahradu a se slovy "dobré ranóóó sósedé" dostat kulku mezi oci od sveho muslimskeho souseda za to ze nejsem verici :D ale tak jeste nam zbyva cas podle toho bude na konci 21. stoleti pulka z nas zasvedcena koranu... (uz se tesim az se se stanou z modu cf verici a budou nas banovat za to ze opovrhujem koranem xDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Něco podobného tady už bylo, ale to je tak rok zpátky, slouží k zastrašení lidí Náboženství dělá z lidí naivní blbečky (už se těším kdo se přihlásí na diskuzní popravu :evil::lol:) jen dodám, že i křesťané konvertují feťáky a pravděpodobně i zloděje (se třemi jsem mluvil a musím říct, že jsem toho hodně musel zadržet, abych se nesmál, hlášky typu - "bolí tě něco? pojď, pomůžu ti" (a začal při tom poskakovat jak opice když "vnášel" božskou sílu na bolestivé místo)) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Manipulace v praxi. Ty udaje jsou naprosto lzive a zavadejici. Nikdo z vas si je neoveril, ze? :) A na tom tohle funguje, mrknete na http://mozektevidi.net/clanek/manipulace-v-praxi-video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Škoda, čekal jsem. že rozvířím nějakou diskuzi, ale ono nic :D To video je samozřejmě klamavé, nicméně je velice dobře udělané :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Rád bych upozornil na to, že toto video není fake a zakládá se čistě na faktech, které se dějí. Škoda, čekal jsem. že rozvířím nějakou diskuzi, ale ono nic :D To video je samozřejmě klamavé, nicméně je velice dobře udělané :) ale aspoň jsme se zasmáli :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ikdyby se to stalo, myslím, že češi by se nedali. Zvlášť já :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.