zdenecek Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ahoj, mam problem vylest na vyhlidku na kostele v Benatkach, hned na levo u Leonarda zkoušel jsem to 100x a nemužu přijit na to jak se tam dostat, poradí nekdo pls? ( jmEno toho kostela je SANTA MARIA GLORIOSA DEI FRARI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bludi Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Stejný problém sem měl včera na PS3 verzi. Hned po příjezdu do Benátek jsem si chtěl odemknout všechny vyhlídky, ale tahle jedna nešla. Nešlo se na tu věžičku na tom kostele vyšplhat. Musíš totiž nejdřív rozjet hlavní příběhové mise. Snad moc neprozradím z příběhu, když napíšu, že hned asi po třetí úvodní misi, tě jedna ženská naučí nový typ skoku. Kdy Ezio vyskočí do výšky a chytne se rukou římsy nad sebou. Vyzkoušeno funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Stejný problém sem měl včera na PS3 verzi. Hned po příjezdu do Benátek jsem si chtěl odemknout všechny vyhlídky, ale tahle jedna nešla. Nešlo se na tu věžičku na tom kostele vyšplhat. Musíš totiž nejdřív rozjet hlavní příběhové mise. Snad moc neprozradím z příběhu, když napíšu, že hned asi po třetí úvodní misi, tě jedna ženská naučí nový typ skoku. Kdy Ezio vyskočí do výšky a chytne se rukou římsy nad sebou. Vyzkoušeno funguje :-) Jojo, bez dvojskoku to nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zdenecek
Ahoj, mam problem vylest na vyhlidku na kostele v Benatkach, hned na levo u Leonarda zkoušel jsem to 100x a nemužu přijit na to jak se tam dostat, poradí nekdo pls? ( jmEno toho kostela je SANTA MARIA GLORIOSA DEI FRARI)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.