kony569 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Dobrý den chtěl bych si vytunit komp. Mám základní desku INTEL D915GAV se slotem PCI Express x16. Na této stránce je více podrobností- http://www.alza.cz/intel-d915gav-avalon-i915g-d49152.htm Chtěl bych se tedy zeptat jakou nejvýkonější grafickou kartu si mám pořídit? A také bych se chtěl zeptat jestly si musim pořizovat novou zvukovou kartu když budu mít tu grafickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jo a chtěl bych to na hru call of duty 7 black ops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 řekni kolik peněz do toho chceš investovat..... jestli chces dobrej prumer cena/vykon tak sahni pro ATI Radeon 5770..... velka vyhoda je ze ma Dx 11 takze do budoucna by si mel na chvili vystarano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 rekni hlavne zbytek sestavy a zdroj.. ona ti bude nejvykonejsi karta do pcie na nic pokud tam budes mit slabej zbytek ;) .. chce to vyvazit... navic zdroj hraje taky velkou roli... takze kdyztak udej wattaz a znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony569
Dobrý den chtěl bych si vytunit komp. Mám základní desku INTEL D915GAV se slotem PCI Express x16. Na této stránce je více podrobností- http://www.alza.cz/intel-d915gav-avalon-i915g-d49152.htm
Chtěl bych se tedy zeptat jakou nejvýkonější grafickou kartu si mám pořídit? A také bych se chtěl zeptat jestly si musim pořizovat novou zvukovou kartu když budu mít tu grafickou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.