kony569 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Dobrý den chtěl bych si vytunit komp. Mám základní desku INTEL D915GAV se slotem PCI Express x16. Na této stránce je více podrobností- http://www.alza.cz/intel-d915gav-avalon-i915g-d49152.htm Chtěl bych se tedy zeptat jakou nejvýkonější grafickou kartu si mám pořídit? A také bych se chtěl zeptat jestly si musim pořizovat novou zvukovou kartu když budu mít tu grafickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony569 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jo a chtěl bych to na hru call of duty 7 black ops. Nebo aspon na call of duty 6 mw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Tlačítko Edit je tu pro srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony569 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Co je edit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Edit> znamena editovat svuj prizspevek aby si zbytecne nedelal double posty, coz je proti pravidlum fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony569 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Díky za odpověď . A ty ihaveyou když seš tak chytrej nechtěl bys mi náhodou poradit jakou grafárnu koupit, Nebo sis chtěl jenom zaspamovat?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.