Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Iphone 4

Adisss

Otázka

Zdravím všechny... Mám nějaké dotazy ohledně iphone 4 .. Jde o to že tento telefon chci koupit synovi a naskytla se mi skvělá příležitost koupit ho přes známeho v USA.. Jenže jsem slyšel že to obnáší dost problémů jako např nabíječka z USA prý nepasuje do našich zásuvek dále také že iphone zakoupený v USA se dá používat jen s operátorem z USA...Tímto bych se chtěl zeptat jestli jsou tyhle věci pravda po případě jak se dají řešit pokud to jde a dále jestli nevíte o dalších problémech které by mě mohli potkat když telefon koupím v USA... Děkuju moc všem kteří budete ochotni poradit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jsem ze sevrní moravy Šumperk... určitě není problém ho vzít pokud bude pravda že tam je za super cenu a budu si jistý že iphone tady zprovozním jsme na tyhle věci fakt idiot a neznám ve svém okolí lidi kteří by se v tomhle uměli pohybovat.. halvně nechápu proč by měl bý t ten telefon nějak blokovaný na nějakeho americkeho operatora dyz ten telefon tam zakoupim ciste v applu bez nejake smlouvy s operatorem

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobre tak zjistete cenu atp. stim odblokovani bych si nedelal hlavu to tu pujde jak nic, popripade se da jailbreaknout a pres to i odblokovat. Jde spis kolik by to stalo i z dopravou, ja bych si pro nej projel nekam na pul cesty. Az budete vedet nejake blizsi informace tak muzete napsat na Jakubkopecky7@seznam.cz nebo icq 566-747-489 a nebo tady :) Dekuji .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu