Losky Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaká obdoba Lego Indiana Jones 1,2. Nedávno jsem si stáhnul Lego Star Wars a nelíbí se mi ten divný pohled, když hrajeme 2 na jedné konzoli. U Indiana Jones se obrazovka půlila a pak i spojovala, když postavičky byly u sebe, ale tady to je úplně jiné a pro mě i takové méně přehledné. Scháním něco na zimní období, abysme se s mladou nenudili a tohle nás dost bavilo. Moc díky za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Lego Harry Potter - tam se obrazovka taky půlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 playerPS: Moc díky:)))))))) Pokud ještě víte o nějakých dalších, budu moc a moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haluska Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Napadá mě třeba LEGO Batman :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jaký to má pohled pro dva? Jestli taky půlení obrazovky, bylo by to ok. Jinak, nevíte, kde se dá stáhnout ten Harry. Docela hledám a bez úspěchu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tady na fóru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jj, už jsem našel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 nebo skus lego star wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejh Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 LEGO STAR WARS 1+2 LEGO BATMAN LEGO HARRY POTTER Jednoduše skoro všechno co začína na lego. P.S Lego star wars 2: original triology má podle mě nejlepší co-op Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Lego Star Wars mám a nelíbí se mi to. Aspoň mám tu jedničku. U Indiana se mi líbilo, že velikost plochy byla dána a jen se to různě půlilo. U Star Wars už dochází k různým pohledům atd a to se mi zkrátka zdá docela hůře přehledné. Indiana Jones je taková plošinovka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Náhodou nevíte, kde se dá sehnat to Star Wars Original Trilogy? Nikde jsem to nenašel. To je zatím tak velká novinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.speed Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Opravte mě jestli se mílím, ale proč řešíte nějakou 1 a 2? V jedný jsou epizody 1-3 a v druhý 4-6. LEGO Star Wars: The Complete Saga jasná volba... je tam 1-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ok, nic kromě Lega teda už takhle uděláno není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Tak Star Wars: TCS mám, takže pokud bych sehnal tu dvojku (Original Trilogy) tak je to zbytečnék, protože Complet Saga ji obsahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.speed Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 koukal sem na net a je to kompilace obsahující všechny epizody (což vím, mam dohráno) a navíc oproti jednotlivím dílům obsahuje nové mise a postavy, takže asi se nevyplatí schánět ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.