Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Máte někdo zkušenosti s tímhle mobilním telefonem , konkrétně SE X1 ... docela nad ním uvažuju ale mám strach s toho že udajně praská kryt ... zřejmě vada v konstrukci telefonu ... ale zase se mě líbí jeho HW stránka a za přijatelných 6K se dá sehnat nový ... a tak by mě zajímalo jaké jsou vaše názory na tenhle telefon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 X1 ma hroznou konstrukci... po case chytne hroznou vuli.... kazdej koho znam s timdle telefonem si na ni stezoval... :) takze bych se rozhlidl po jinem telefonu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 tak nějaké další typi jakej telefon s WM by se dal zvážit (nahradu SE X1,2 ) ... aby do něj existovala stejná softwarová podpora jako pro X1 ... koukal sem že je tam poměrně dost romek ...díky .. pak sem myslel že bych mohl jít do Samsungu Omnia i900(Bazar) se dá sehnat za 3000K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 s tim bohuzel neporadim... posledni dobou se WM snazim vyhnout protoze vetsina veci na to stoji za ****, potrebujes nejak nutne WM ? sice je pekne ze si ten system muzes prispusobit ale vetsinou je neco za neco... :? coz mi tam prave nesedlo a romky jsem stridal skoro furt :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 s tim bohuzel neporadim... posledni dobou se WM snazim vyhnout protoze vetsina veci na to stoji za ****, potrebujes nejak nutne WM ? sice je pekne ze si ten system muzes prispusobit ale vetsinou je neco za neco... :? coz mi tam prave nesedlo a romky jsem stridal skoro furt :lol: Chci vyzkoušet něco nového , měl sem Nokie s Symbianem , a tedka mě láká zase něco s op.systémem a krom , S a WM nic jiného na mob.telefonem není ne :Dtelefon s WM sem ještě neměl , a chtěl bych to vyzkoušet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jestli to musí bejt WM, tak třeba HTC Touch Diamond II. Dneska ho seženeš tak za 6,5k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jak kromě S a WM nic není? a co nejlepší OS současnosti Android? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ještě přichází v úvahu iOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jak kromě S a WM nic není? a co nejlepší OS současnosti Android? :) Nepiš tady blbosti, protože žádný OS není nejlepší a když už tohle napíšeš, tak alespoň upřesni z jakého hlediska nebo pro který typ uživatelů. Fenix: Pokud vím, tak to praskání konstrukce u X1 byla jenom špatná série a potom už to bylo v pořádku, ale konstrukce celkově asi nic moc. Mobilních OS je dost a záleží jenom kolik do toho chceš investovat a jestli hodláš kupovat hned nebo si chceš chvíli počkat. Jako další věc si upřesni co s tím chceš dělat a podle toho se už lepší vybere OS. Do výběru bych zařadil: Android, Maemo, Bada a iOS. Pokud by ti nevadilo si počkat, dost se mluví o MeeGo, které bude podle prvních verzí asi dobrý OS a další který přijde bude WP7 (nástupce WM, ale trochu do stylu iOS). Po Symbianu bych moc nekoukal, protože Nokia se chce věnovat hlavně MeeGo a to má podle mě lepší budoucnost než Symbian. Projdi si o tom na netu nějaké informace a pak sem napiš co se ti líbí a někdo ti pomůže s výběrem, ale takhle je to dost neupřesněný, když ani moc nevíš jaký všechny OS jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Máte někdo zkušenosti s tímhle mobilním telefonem , konkrétně SE X1 ... docela nad ním uvažuju ale mám strach s toho že udajně praská kryt ... zřejmě vada v konstrukci telefonu ... ale zase se mě líbí jeho HW stránka a za přijatelných 6K se dá sehnat nový ... a tak by mě zajímalo jaké jsou vaše názory na tenhle telefon ... ty ses jak ja :D...hele presne tohle sem resil ted o vikendu....uz me moc nebavila moje 5800XM...tak jsem rozhodil site a hned ten den sem ulovil X1....prave koukal jsem jen na obrazky atd...HW stranka na papire moc pekna...tak jsem si rekl ze jdu do toho.....kdyz jsem ji poprve videl...zdala se mi celkem mala...a taky pekne tezka...konstrukce sice nevrze ale kdyz nemas novej tak se pekne hejbe...dalsi VELKEJ neduh je....nevim jestli jsem chytil spatnej kus..ale stezovali si na to dost lidi....diky pruzine ktera tam je se telefon otevre i zavre bez velkyho naporu...coz je prave kamen urazu....pri zavreni takhle hala bala se telefon VYPL...nebo RESTARTOVAL....kdyz jsem se ptal tak je to prej normalni a telefon to bere jako kdyz spatne na zem(no co to Ku***)dalsi co me zarazilo je strasna pomalost telefonu...ma to sice grafiku od ATI(128Mb)tudiz by si clovek rek...super hry a video jedna basen....na mobilu je trailer na JB:QoS(james bond)...uz tohle video se mi zdalo takovy pomaly...ale co me zarazilo jeste vic...telefon prehraval jak fotky video prave z 5800XM(proste hruza)....dalsi vec byl SPB Shell....tahle Romka ma bejt prej super...me moc neprisla.....sekala se...a hlavne kdyz jsem si tam dal svoji kartu...a chtel spustit MP3...tak to na me zaclo rvat ze nemam opravneni.....ve WM playeru ty MP3 ani nebyly.......nakonec jsem tam hodil zpatky WM 6.1...coz bylo lepsi..ale porad bida......jestli uz jsi si cetl o mobilu tak vis ze prostredni tlacitko slouzi podobne jako touch pad na Notasu.....a tohle je dalsi SRA***....u me tohle neslo vypnout(vypl jsem to ale bylo to zapnuty)....jo reknes si..je to hezky...ale kdo nema palec jako 5letej tak to nevyuzije...a hlavne potvrzovani prostrednim tlacitkem je nepouzitelny(pac ti o vzdycky ujede diky touch padu)...fotak je hruza....foti to hrozne...detaily zadny....video na to ze je to 3GP je dobry...ale pri tme se seka...a zvuk je blbej(nj 3GP)..... proste jsem rad ze jsem se toho zbavil a mam zpatky 5800XM...nerikam ze je super....ale jestli neco s WM...tak urcite na X1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 urcite bejt tebou vyzkousim androida... kterej je uzivatelsky privetivejsi... a hlavne si tam nemusis skoro kazdou vec dodelavat jako u WM ;) mel sem WM a posledni zazitek s nima humus...a dokud nevyjdou 7 nechci je ani videt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 nevím jak sem psal ještě sem neměl tu čest si pohrát s telefonem který ma OP. systém WM ... láká mě to kvuli programům kterých je na WM strašná spousta a hlavně nejsou postavený na javě , prostě mě už nebyví telefón kterej má omezenej počet funkcí ... operační systémy jsou cestou k volnosti ... nějaký tipy co si vybrat místo X1 ... od 3K do 5K nový nebo bazar ... jediná podmínka operační systém :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 nevím jak sem psal ještě sem neměl tu čest si pohrát s telefonem který ma OP. systém WM ... láká mě to kvuli programům kterých je na WM strašná spousta a hlavně nejsou postavený na javě , prostě mě už nebyví telefón kterej má omezenej počet funkcí ... operační systémy jsou cestou k volnosti ... nějaký tipy co si vybrat místo X1 ... od 3K do 5K nový nebo bazar ... jediná podmínka operační systém :D jestli si chces hrat s OS tak urcite Android....G1 je prvni..a neni vubec draha..kolem 3000-4000 se da sehnat :)... nebo neco jinyho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Doporučil bych něco s androidem, a nebo iPhone (sice to je uzavřený operační systém, ale od toho tu je jailbreak). WM je hlavně pro lidi, kterým nevadí (a baví) se v tom telefonu šťourat, a přeinstalovávat atd. A pokud člověk s WM neumí správně zacházet, tak bude hodně nespokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Doporučil bych něco s androidem, a nebo iPhone (sice to je uzavřený operační systém, ale od toho tu je jailbreak). WM je hlavně pro lidi, kterým nevadí (a baví) se v tom telefonu šťourat, a přeinstalovávat atd. A pokud člověk s WM neumí správně zacházet, tak bude hodně nespokojený To by bylo něco pro mě štourat se v telefonu , a něco přeinstalovávat , jestli si chces hrat s OS tak urcite Android....G1 je prvni..a neni vubec draha..kolem 3000-4000 se da sehnat :)... nebo neco jinyho :) cože co to jaká G1 ... co to je za značku ... i když po pravdě tedka mě docala zaujaly i komunikátory od HTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 WM z vlastni zkusenosti nedoporucuji - to se neda rict o Androidu*.. Pokud te hodne bavi zkouset X romek, nez natrefis na pouzitelnou, tak budiz. Ale stojim si za tim, ze zakladni ROMka (alespon v HTC TD2 - ano, ma Touch Flo 3D) je absolutne nepouzitelna** - pokud to chces pouzivat jako telefon (jako PDA je to mozna pouzitelne.. ale predpokladam, ze to chces mit hlavne jako telefon). * - je userfriendly a hezky a jednoduchy a pouzitelny hned po prvnim spusteni telefonu. Hlavne je svizny - oproti WM - a hlavne - MNOHEM VICE se hodi pro telefon. Je proste delany s cilem pro pouziti s telefonem. Kdezto WM zacinalo na PDA a dle toho taky vypada. At si kazdy rika co chce, ani s Touch Flo se proste neda normalne (chapej, jednou rukou nebo normalne v aute) ovladat zakladni ROMka WM (rikam zakladni, protoze ostatni jsem nezkousel - lidi ale rikaji, ze je to o romce.. nedokazu posoudit). Spousta ovladacich prvku tam je mala a zakladni koncept (tlacitko start, male tray ikonky, spousta malych soupatek) je delana vylozene na stylus a je delana ve stylu klasicky Windows - chapej, vubec neuzpusobene pro dnesni potreby - velke ovladaci prvky, vse ovladatelne prstama atd. (jako ma iOS nebo prave Android). ** - viz. vyse. Nepouzitelna pro mne znamena - jako normalni telefon. K tomu vytocit cislo je potrebna mnohem vice "tapnuti", nez u Androida nebo iOS - to same plati i o dalsich zakladnich ukonech. Sice ma WM dost moznosti, ale proste neni user-friendly a rozhodne imho zdrzuje a spatne se pouziva - opet hovorim o zakladni ROMce (pro rypaly) - s TF 3D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Koukám že většina lidí mě tu doporučí místo WM Android ... to mě zajíma ale opět je tu problém kdybych si vybral třeba HTC Diamond 1 do 5K Bazar a chtěl bych do něj naistalovat jiný op. systém třeba již zminovaný Android Lze to ... na youtube sem viděl pár videi jak ma na HTC tenhle systém sice asi nee plně funkční ale jede mu to ... lze do komunikátoru primárně běžícím na WM ... naistalovat emulovanou romku třeba s jiným Op.systémem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Lze to. Jenze spousteni pres haret z WM je neco jineho, nez mit Androida nativne. Navic si over, zda tam jde poradne. Treba na TD2 jsem take vedel, ze "jde" a vic jsem se nezajimal. Jenze ona nejde takova "drobnost" - externi reprak, takze neslysis ani vyzvaneni - tudiz nepouzitelne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 android do 5K? zkus se podívat na htc wildfire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 android do 5K? zkus se podívat na htc wildfire Mě ani tak nejde o Android jako o Mobilní telefon s Op.systémem ... a ani to nemusí bejt nový třeba i z druhé ruky (bazar) v dobrém stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Kup HTC dream a máš vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Kup HTC dream a máš vystaráno. Mě se líbí víc verze od HTC Diamond , Touch PRO2 , a nebo nějaká HD verze :D No ale další otázka jak je složité si naistalovat nějakou romku , něco málo sem si přečetl a docela jednoduchý mi to přišlo ... ano bude něco jiného když budu mít PDA u sebe a nebo o tom jen diskutovat bez skušeností ... Co když se při instalaci Romky stane něco neočekávaného třeba vypadne proud (i když budu flesch provádět na notebooku ) hrozí mě briknutí FL.paměti ... lze použít Hard Reset a i při nějakých komplikacích vrátit telefon do základního nastavení :D děkuji za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 To by bylo něco pro mě štourat se v telefonu , a něco přeinstalovávat ,cože co to jaká G1 ... co to je za značku ... i když po pravdě tedka mě docala zaujaly i komunikátory od HTC T-Mobile G1(HTC-Dream).... jinak Anonym ma pravdu...WM se bez stylusu ovladat skoro neda...je to hrozne malinky a vsude je neco...takze kdyz to neovladas malickem tak kliknes na vic veci nebo na jinou..... on posoudit jinou ROM nemuze....ja tam mel Spb Shell......a myslim ze byla jeste horsi(co se tyce users friendly)...byla mozna dobra ze si mel milion veci na hlavni obrazovce...ale sekala se.......jinak HTC Diamond bych nedoporucoval...ani PRO verzi...je to to same jako X1(X1 delalo HTC)a kdyz uz tak ne drahou...normalni Diamond se da sehnat do 3500 od nekoho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 T-Mobile G1(HTC-Dream)....jinak Anonym ma pravdu...WM se bez stylusu ovladat skoro neda...je to hrozne malinky a vsude je neco...takze kdyz to neovladas malickem tak kliknes na vic veci nebo na jinou..... on posoudit jinou ROM nemuze....ja tam mel Spb Shell......a myslim ze byla jeste horsi(co se tyce users friendly)...byla mozna dobra ze si mel milion veci na hlavni obrazovce...ale sekala se.......jinak HTC Diamond bych nedoporucoval...ani PRO verzi...je to to same jako X1(X1 delalo HTC)a kdyz uz tak ne drahou...normalni Diamond se da sehnat do 3500 od nekoho..... Kupoval bych bazar :D do 3K :D co sem četl o WM7 mělo by měl přiblížit Op.systémum Iphone .. Takže by jsme se mohly dočkat toho že ikonky zvětší .D no uvidíme co si vyberu ... i když se mí líbí modely telefónů s vysouvací querty klavesnicí .. .a ani nevím proč :D No nevím víc se mi líbí tenhle Touch PRO http://palmare.idnes.cz/mistr-komunikator-recenze-htc-touch-pro-raph ael-fuk-/chytre-telefony.asp?c=A080912_160227_chytre-telefony_ram než ta HTC G1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Samsung i5700, SE Xperia X10, Motorola Droid (Milestone), HTC Desire ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts