mn.bl Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 zdravím...tuhle jsem se rozhodl o5 stáhnout hru ...a o5 se mi to vyplo a napsalo mi to : That game could not be started ( 80020148 ) ...čím to může být? prosím v nějaké srozumitelné řeči :) a jestli je to mým špatným GENem ( 5.03 GEN-C )..tak jesli si tam mám nahrát nový GEN tu hru jsem si stáhl ve fotrmátu .cso a po stažení jsem .cso přepsal na .iso...pak spouším hru...objeví se mi znak PSP...začne pomalu mizet a pak černá obrazovka...pak zvuk a objeví se mi pozadí a tam napsáno to The game... jedná se o hru http://www.megaupload.com/?d=jl0cjuqn mám PSP 3004 CFW 5.03 GEN-C jesli mám nahrát nový GEN tak se chci zeptat jaký a hlavně jak...dyžtak pošlu ICQ...bylo by to na něm snažší...díky moc :) PS: už jsem četl podobná témata ale moc jsem jim nerozuměl páč tam každý radil něco jiného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Normálně tam dej tu hru .cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 tak lehce to asi nepůjde ne? každej kvůli tomu mění CFW nebo CF (nevim ten rozdíl) nebo dělá něco v recovery menu...takhle lehce to asi nepůjde...ale zkusim to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jak chces menit Cfw ze svoji 5.03 GEN-C na 3000? Nic menit nemuzes, muzes ale psp uz nebudes mit flashnuty a stazeny hry si urcite nezahrajes. Takze bud rad ze ti jde aspon neco .) Btw:mas to trochu vic popleteny, doporucuji precist topic pro zacatecniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 podivej se jestli máš správně nastavenej driver (v XMB zmačkni SELECT a jako UMD ISO MODE doporučuju Sony NP9660) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Worms 2 na 5.03ku nejde(i Chilli con Carnage taky nejde), kecáte tu nesmysly, kdyžtak stáhni 1čku ta mi šla myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jde, ale na GENu-A. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jasný no, ale pak zase nejdu novější hry, Já bych to prc*l x) Chvili me to taky stvalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Vsetky tieto hry slapu na 5.03 prometheus v7!(samozrejme ,ze aj vsetky ostatne)..,ale na hry Modnation racers a PoP FS potrebujes plugin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BriskerOne Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 j ber prometheus v7 http://console-forum.net/showthread.php?t=89968&highlight=prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.