Kailo Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Cau lidi nevite jaky FW maji v JRC?Jestli chcete vedet kde presne tak na chodove!Psal jsem jim 2x mail a ani jednou neodepsaly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 myslím že v jrc mívali 2.71 ale muzou mit i 3.50 nebo horší 3.51 to je těžký... musíš se dívat po krabicích nebo tak podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 A nevite nekdo kde se da v Praze nebo na spolehlivim serveru este koupit Origo PSP Base Pack s neakym FW 2.71? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 A nevite nekdo kde se da v Praze nebo na spolehlivim serveru este koupit Origo PSP Base Pack s neakym FW 2.71?Nikdy nevis, co tam bude... Nejlepsi je zajit si do kamenaku a o fw se sam presvedcit.....:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kailo Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Nikdy nevis, co tam bude... Nejlepsi je zajit si do kamenaku a o fw se sam presvedcit.....:dozey:Tj a nevis o neakym kde je aspon sance ze bude FW pro vyhodnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Tj a nevis o neakym kde je aspon sance ze bude FW pro vyhodnej?Ja kdyz jsem kupoval v JRC, tak jsem mel 2.60, kamos kupoval v hernim svete (bo herni prislusenstvi, ted nevim:D) a mel tam 2.71.... Ale vsechno to byly kamenny obchody no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 ja kupoval v breznu v JRC na smichove s fw 2.71(ta-82) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starmen Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 ja sem kupoval pred dvema tydny v JRC v ololmouci a 2.81+ ta-82:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 já tak před měsícem JRC Zlín (2.71 - TA-082) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Cau lidi nevite jaky FW maji v JRC?Jestli chcete vedet kde presne tak na chodove!Psal jsem jim 2x mail a ani jednou neodepsaly! Nemíš mejlovat musíš jim tam zavolat v JRC totiž nereagujou na mejli pokud to neni reklamace nebo objednávka :) P.S: Já kupoval před měsícem v Prestu CS 2.71 TA-082 a tedka tam nemaj nic :) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 když se tak ptáte na ten fw, už někdo někdy někde viděl v čr nový psp prodávaný s fw 3.51??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kailo
Cau lidi nevite jaky FW maji v JRC?Jestli chcete vedet kde presne tak na chodove!Psal jsem jim 2x mail a ani jednou neodepsaly!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts