Arcane Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ok docela mě to otravuje a zdá se že jsme snad jedinej, ale je někdo komu se změnil vzhled facebooku? Mám na mysli že mi zmizela celá spodn lišta z chatem, musim se do něj zvlášt přihlašovat kliknutím vlevo na Přihlásit se do chatu, otevře se nový okno, chat napíše chybu a až tam jde chatovat? a Ještě oznamovací část nahoře vlevo mi neoznamuje když mi někdo něco napíše, nebo okomentuje..občas se to ale objeví ale jinak zformulovaný než normálně :D http://img94.imageshack.us/f/21867450.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 me se nic nezmenilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ptám se komu se změnil, jestli se to stalo ještě někomu.. kdyby mi měl každej psaát že jemu ne tak to bude hodně dlouhej topic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nechápu co na tom nechápeš, je přece jasné, že na stránce http://www.facebook.com/presence/popout.php nikdy nebudeš mít to co na www.facebook.com A to, že ti teď nejde chat na hlavní stránce neznamené, že ti zítra nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ten chat mi nejde už několik dní a jinak než že kliknu na odkaz "přihlásit se do chatu", tam kde dřív byli lidi online se na chat nedostanu.... o to jde, že to je jedinej způsov jak se dostat na chat..a spolu s tim se mi změnilo víc maličkostí. dělá to jen můj učet, na jinym pc, na jinym prohlížeči, furt..takže podle mě tam nějaká změna bejt musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Asi si moc spamoval a dostal si ban, jako ja tady na chatu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 A co projet nastavení aplikací? Třeba tam máš nějakou mr*ku co to dělá. Na FB je snad každá druhá aplikace nepříjemná a otravná. Ostatně jako uživatelé :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.