Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Změnil se někomu facebook?

Arcane

Recommended Posts

Ok docela mě to otravuje a zdá se že jsme snad jedinej, ale je někdo komu se změnil vzhled facebooku? Mám na mysli že mi zmizela celá spodn lišta z chatem, musim se do něj zvlášt přihlašovat kliknutím vlevo na Přihlásit se do chatu, otevře se nový okno, chat napíše chybu a až tam jde chatovat? a Ještě oznamovací část nahoře vlevo mi neoznamuje když mi někdo něco napíše, nebo okomentuje..občas se to ale objeví ale jinak zformulovaný než normálně :D http://img94.imageshack.us/f/21867450.jpg/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten chat mi nejde už několik dní a jinak než že kliknu na odkaz "přihlásit se do chatu", tam kde dřív byli lidi online se na chat nedostanu.... o to jde, že to je jedinej způsov jak se dostat na chat..a spolu s tim se mi změnilo víc maličkostí. dělá to jen můj učet, na jinym pc, na jinym prohlížeči, furt..takže podle mě tam nějaká změna bejt musí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu