Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Teplota grafárny

Dupenka

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
tipuji ze temp3

81°C na jinem komponentu by bylo hodne spatny

ale pokud je tato teplota bez zateze tak to take neni moc dobre

Taky si myslím, že je to teplota grafárny - hned po vypnutí jsem na ní šáhnul a nebyla nějak extrémně horká, spíš jako by byla v normálu (nevím jak to mám napsat, prostě vlažná byla - šahal jsem na železné plotýnky kolem větráku a nebyly horké) a dnes hned po zapnutí my ve speedfanu píše, že je teplota 78C což e mi zdá jako blbost. JInak na závěr hrál jsem asi dvě hodiny CODA4 a Wings of Pray takže zátěž asi nějaká byla.

Začal jsem se starat o teplotu v počítači, protože se mi předvčerem sám restartoval, takže nevím jestli je to teplotou gr. a nebo virama, které jsem našel po skenování počítače po tom osudovém restartu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Taky si myslím, že je to teplota grafárny - hned po vypnutí jsem na ní šáhnul a nebyla nějak extrémně horká, spíš jako by byla v normálu (nevím jak to mám napsat, prostě vlažná byla - šahal jsem na železné plotýnky kolem větráku a nebyly horké) a dnes hned po zapnutí my ve speedfanu píše, že je teplota 78C což e mi zdá jako blbost. JInak na závěr hrál jsem asi dvě hodiny CODA4 a Wings of Pray takže zátěž asi nějaká byla.

Začal jsem se starat o teplotu v počítači, protože se mi předvčerem sám restartoval, takže nevím jestli je to teplotou gr. a nebo virama, které jsem našel po skenování počítače po tom osudovém restartu.

Kamosovi to delal komp taky....

Nakonec to bylo tim ze mel zasvinenej vetrak prachem a vetral spatne... jen to vyluxoval a bylo po problemu.... ale predpokladam ze kdyz si sahal do ty skrine tak si asi prach nevidel co ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu