Dupenka Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nainstaloval jsem si program speedfan a nevím jaká z teplot je teplota grafické karty. Přikládám screen. http://jyxo.info/uploads/3F/3f3963e0751f1b1217c59f440d4af092.png Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 tipuji ze temp3 81°C na jinem komponentu by bylo hodne spatny ale pokud je tato teplota bez zateze tak to take neni moc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tipuji ze temp381°C na jinem komponentu by bylo hodne spatny ale pokud je tato teplota bez zateze tak to take neni moc dobre Taky si myslím, že je to teplota grafárny - hned po vypnutí jsem na ní šáhnul a nebyla nějak extrémně horká, spíš jako by byla v normálu (nevím jak to mám napsat, prostě vlažná byla - šahal jsem na železné plotýnky kolem větráku a nebyly horké) a dnes hned po zapnutí my ve speedfanu píše, že je teplota 78C což e mi zdá jako blbost. JInak na závěr hrál jsem asi dvě hodiny CODA4 a Wings of Pray takže zátěž asi nějaká byla. Začal jsem se starat o teplotu v počítači, protože se mi předvčerem sám restartoval, takže nevím jestli je to teplotou gr. a nebo virama, které jsem našel po skenování počítače po tom osudovém restartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Taky si myslím, že je to teplota grafárny - hned po vypnutí jsem na ní šáhnul a nebyla nějak extrémně horká, spíš jako by byla v normálu (nevím jak to mám napsat, prostě vlažná byla - šahal jsem na železné plotýnky kolem větráku a nebyly horké) a dnes hned po zapnutí my ve speedfanu píše, že je teplota 78C což e mi zdá jako blbost. JInak na závěr hrál jsem asi dvě hodiny CODA4 a Wings of Pray takže zátěž asi nějaká byla.Začal jsem se starat o teplotu v počítači, protože se mi předvčerem sám restartoval, takže nevím jestli je to teplotou gr. a nebo virama, které jsem našel po skenování počítače po tom osudovém restartu. Kamosovi to delal komp taky.... Nakonec to bylo tim ze mel zasvinenej vetrak prachem a vetral spatne... jen to vyluxoval a bylo po problemu.... ale predpokladam ze kdyz si sahal do ty skrine tak si asi prach nevidel co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Už jsem ho jednou čistil tyčinkami do uší :D, vysavačem jsem to nezkoušel. Jinak teplota se drží na 80 - 81C. A zatím se mi nerestartoval, tak uvidím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migča Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Nestrachuj se, já na mojí GTX 275 od Gigabyte měl v zátěži i 86 stupňů. Grafický čip je odolný do 105 stupňů takže to je ještě dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dupenka
Nainstaloval jsem si program speedfan a nevím jaká z teplot je teplota grafické karty. Přikládám screen. http://jyxo.info/uploads/3F/3f3963e0751f1b1217c59f440d4af092.png
Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.