ozon Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Hele není nejaka ochrana ,že kdyby mi ukradli PSP ,ze by mi to napsalo mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 nekdo tady rikal o programku (plugin) kterej kdyz se psp propoji s pc ihned zjistuje ip adresu a kdyz nesedi s tvou tak ti posila mail s ip adresou toho pc ktery to ted pouziva ... skus pohledat na foru nekde to tady je .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 a jak by to asi mohlo napsat e-mail když třeba není připojen k wi-fi s AP nechapu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Jeste horsi kdyz nema clovek stalou ip adresu ;) (nebo kdyz ji nemas ty.. ) Az to nekdo najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 ja sem to tady jednou cetl a nemuzu si vzpomenout kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 ale je to na nic ... to ti stejne nepomuze .. i kdyz vis ip adresu tak skus nasim policajtum vysvetlit jak jsi na to prisel a co to vubec je ... proste jak to stratis tak se s tim rozluc ... leda si poridit nejaky to pojisteni co tady mel myslim morror . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 fakt nevíš jak se to menuje a pod jakým heslem bych to mel hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 nevim , pamatu jen ze jsem to tady kdysi cetl ... uz nevim kde to bylo .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ozon
Hele není nejaka ochrana ,že kdyby mi ukradli PSP ,ze by mi to napsalo mail
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts