Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ahoj rozhoduji se jestli si mám koupit kamerku na PSP a tak se chci opět obrátit na vás a mám na vás pár otázek. Thx 1. od jakého roku jede tato kamerka? (rok výroby): 2. je 1.3Mpx na PSP obrazovku dost? (jaký to má obraz na PSP): 3. je to podle vás předražený když to stojí 1000kč+?: 4. jsou na to nějaký hry přes kamerku a kolik jich ASI je a zda jsou dobrý?: 5. umí to ještě něco a máte ji taky?: Pls nemažte tento topic a pls odpovězte Thx vás nemine. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Umí to i fotit :D Odpovídám na 5. bod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 No tak nevít jestli je tohle nějaká rada ptž na tohle bych přišel i bez tebe!! PS: A k těm hrám - abych mohl hrát nějakou tu hru přes kameru tak musím mít i nějakou desku na hraní? (vyděl jsem to v trailerech na různé hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 no treba invizimals tam si to zvadnes vyrobit sam. vyjde este hra eyepet taky na kamerku. video to snima až 30 fps a foti to pěkne muzes si ji otocit o 180 stupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 no treba invizimals tam si to zvadnes vyrobit sam. vyjde este hra eyepet taky na kamerku. video to snima až 30 fps a foti to pěkne muzes si ji otocit o 180 stupnu. 30 obrázků za sekundu to je docela pěkné a fotí to teda dobře jo? ty ji máš? A co si u toho invizimals dokážu vyrobit sám nebo co??? a to jsou jenom 2 hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 No nejsou jenom 2 ale 1 protože EyePet vyjde a druhá série InviZimals má ještě vyjít a jinak je homebrew hra na tuhle kameru ale nevim jak se to jmenuje takže musíš čekat.. jinak InviZimals de hrát po netu přes PSNLover/PSNFucker/PSNKiller atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Takže ten InviZimals je jediná takováhle hra a musíš na to mít PSP, kameru, a žádnou desku?? jenom ten PSPLover? ten už teda mám v PSP a má tu hru a kameru tady někdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 K tý hře InviZimals potřebuju ještě nějakou desku (trap) a bez ní to asi nejde co? :( a nemá někdo pls odkaz kde se dá koupit kamera pod litra a nebo přes litra ale i s tou hrou nebo s tou deskou? (trapem)? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 1. PSP mám! 2. kameru si můžu koupit (kdyžtak dejte odkaz kde je ta kamera za míň jak 950Kč) 3. hra InviZimals se dá stáhnout (kdyžtak dejte odkaz ke stažení) 4. trap deska se dá vytvořit nebo se musí koupit? PS: má to někdo a je to dobrý?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Gameshop http://www.gameshop.cz/kamera-sony-psp-usb-camera-gocam.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Super takže první bod (PSP) mám :D druhy bod (odkaz na kameru) mám kdyžtak můžete dát ještě odkaz na levnější kameru :D a ještě mě chybí hra a deska a je to thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 teďka jsem četl recenci a prej že je to nuda že je to pro děti a že boje jsou na prd tak nevím jestli si kvůly tomu mám tu kameru kupovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 njn když tu není nikdo kdo má tu hru nebo aspoň tu kameru tak to je blbý se rozhodnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 ja kamerku mam hru jsem zkoušel trap jsem si vytvořil sám ta hra me chvilku bavila ale pak už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 ja mam kamerku... a podle me ze ma jen 1.3 Mpx tak to foti a nataci stejne dobre jako u mobilu co ma 3Mpx mozna i vice... video je podle me hodne dobry, protoze ma 30 f/sec... jen drobnejsi veci to trochu prestava stihat jako jsou listy na stromech... ale neni to moc videt... ma to i nejaky efekty skech, sepie , atd.. jen jedna nevyhoda kamerky je, ze musi mit dost svetla aby to delalo dobry fotky a videa... a kvuli hram bych si to nekupoval, proteze nejsou zadny dobry, co by za to staly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 jo a na obektivu kdys ho otocis tak se zapne režim makro ja jsem takhle fotil včely a bylo to pěkny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tak jak to tak čtu tak se na to asi vykašlu a koupím si svítíci kryt ve tmě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 kup si pruhledny kryt a dej si tam diody...xD.. taky si to chci udelat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 mám vybranej svítící jen za 199kč ale je to jen přední kryt takže sháním stránku kde se dají sehnat zadní kryty :( a šroubováček + tlačítka xD takže kdy byl nějakej zadní průhlednej kryt tak to beru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 pruhledny kryty: cerna: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34349 modra: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23262 ruzova: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25056 pruhledny joystick: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12004 posli link na ten tvuj svitici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 http://www.playcentrum.cz/face-plate-glow-xcm-psp-slim-780101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 a je těžký udělat ty diody aby to svítilo?? :( moc bych to chtěl a už jsem na to koukal taky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 http://www.playcentrum.cz/face-plate-evolve-clear-slim-754901.htm průhledný je ale jen přední kryt :( nemáš odkaz na průhledný kryt kompletní?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 na www. dealextreme.com najdes vsechno ... zbozi se tam podar meni.. a jak udelat ty diody najdes tady na foru v sekci tutorialy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 neznate stranku kde se daji kupovat tlacitka, kryty, atd.. zvlast?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Já kameru mam...InviZimals taky.Jinak tu desku tak tu kupovat nemusíš ale doma ustřihneš papír/čtvrtku do tvaru čtverce a může to mít jakoukoliv velikost ale musí to snímat kamera celý.Jinak myslim že to de i vytisknout a mam i tady jednu: http://img690.imageshack.us/img690/3838/invizimalstrap001.jpg ;) EDIT: InviZimals zachytává černej čtverec takže by si musel mít papír černej nebo ho nějak nabarvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pit-Bull
Ahoj rozhoduji se jestli si mám koupit kamerku na PSP a tak se chci opět obrátit na vás a mám na vás pár otázek. Thx
1. od jakého roku jede tato kamerka? (rok výroby):
2. je 1.3Mpx na PSP obrazovku dost? (jaký to má obraz na PSP):
3. je to podle vás předražený když to stojí 1000kč+?:
4. jsou na to nějaký hry přes kamerku a kolik jich ASI je a zda jsou dobrý?:
5. umí to ještě něco a máte ji taky?:
Pls nemažte tento topic a pls odpovězte Thx vás nemine. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.