ghost123 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 prosim o pomoc-nevim si rady a ani netusim jak bych mohl douwngradovat ci jednoduse rozjet iso na tomto fw???pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Zahod ho.. :D Na tento WF neni downgrade neptej s ehlavne prosimte kdy bude... :roll: ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 tos dostal PSP s timhle FW??? myslim ze na to isa ani jeste nejdou bo jo ?? :roll: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 zkus prodat nebo počkat (asi rok možná víc :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 lidi!!! proboha proc vzdycky upgradujete kdyz o tom nic nevite? prvni vec co jsem udelal jeste dlouho pred tim nez jsem psp poridil bylo ze jsem prolezl diskuzni fora abych si o tom neco zjistil...proc ses prosimte poustel do upgradu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ghost123 Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 no dostal ,ale nekde jsem cetl ze by to melo jit downgradovat,,,???takze mi neni pomoci??????????????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ghost123 Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 no ja ho dostal s fw 2,81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 bohuzel ne prodej to za slusnou cenu a vyhledej si PSP s fw kerej de DG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ghost123 Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 asi mi nic nezbyde tak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 lidi lidi... snad kdyz vim, ze nepojedu na origach, tak si snad o tom jak to chodi prectu neco drive nez koupim PSP, pripadne, nez neco provedu, tak si poradne prectu co a jak ne ? .... 3.51 prodas jen ztezka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 proda to v pohodě ale nesmi to dat třeba na tohle forum. Třeba na sbazar tam to koupí nějakej noob co o tom nic neví hlavně tam nezminuj firmware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 asi mi nic nezbyde tak diky Vymenim ti ho za psp s custom firmware, jestli mas zajem, psp ale bude bez zaruky, dej vedet jak ses rozhodnul. Jediny co chci, tak aby to tvoje bylo jako novy (zadny skrabance ani jinak poniceny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 asi mi nic nezbyde tak diky JESTLI DUDEŠ KUPOVAT NOVÝ PSP TAK SE OZVY, TO MOJE JE NA PRODEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 JESTLI DUDEŠ KUPOVAT NOVÝ PSP TAK SE OZVY, TO MOJE JE NA PRODEJ nepřeháníš to s popisem?!?!?:D K tématu.... na co je topic pro začátečníky do r*ti!!! kdyby si četl ten topic tak zjistíš že ti už není pomoci s tým psp...ja už to tu zmiňovaly...prodej někde v bazaru nebo nějakému maníkovy co tomu nerozumí za slušnou cenu a pak si kup psp s CF!(3.xxoe nebo 3.51m33) a nebo nějaký psp s FW 2.00-2.71(jednoduchý DG)nebo 1.50(jenom update na CF) není co řešit už!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ghost123
prosim o pomoc-nevim si rady a ani netusim jak bych mohl douwngradovat ci jednoduse rozjet iso na tomto fw???pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts