Verthandy Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Zdravím, mám problém s WoW a to tento: nechal jsem si udělat novej Windows, a nejede mi žádná MMORPG hra. U WoWka když ho spustím tak mi to hodí tento error: WoW was unable to start up 3D acceleration. Please make sure DirectX 9.0 is installed and your video drivers are up-to-date. ítě někdo čím Nevíte někdo čím by to mohlo bejt pls ? a DirectX 9.0 mám :D Kdo mi to rozjede dostane Credist ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 zkoušel si pustit WoW Repair ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 zkoušel si pustit WoW Repair ?? ee pls pomalu, já to jdu hrát poprvé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoM!n Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 možná ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tak sem o tomhle problému četl na netu a repair nepomáhá, ale našel sem tohle ;) http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=24290&pageNumber=1&searchQuery=3d+acceleration edit: podle toho co si napsal v prvním postu by ses měl zaměřit asi na ten poslední 7. bod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 možná ovladače? a co by snima mohlo bejt ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoM!n Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 updatuj si je -> stáhni novější verzi pokud je,nebo mrkni na ten link jak FaNa postnul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 updatuj si je -> stáhni novější verzi pokud je,nebo mrkni na ten link jak FaNa postnul ;) a kde si to mám stáhnout ? sem nic nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 podívej se do toho linku co sem ti poslal, koukal sem na to a jsou tam i odkazy na download driveru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 podívej se do toho linku co sem ti poslal, koukal sem na to a jsou tam i odkazy na download driveru ;) kde je tam vydíš ??? :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoM!n Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 najdi si 3. Device drivers pod tim je druh karet,podle toho jakou mas tak na tu klikni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 http://eu.blizzard.com/support/artic...d+acceleration bod 3. ;) ale myslím že v tom tvůj problém není, bejt tebou zkusil bych nejdřív bod 7., když to nebude fungovat, postahoval bych novy ovladače ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 v OpenGL je podle mě blbost to vubec pouštět... pokud nepomáhá repair tak si zjisti co máš za grafickou kartu a bud na stránkách nvidia.com, kde si můžeš dát automaticky najít nový ovladače, nebo na ati.com najdi nejnovější ovladače grafický karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 zkusil sem ten bod 7 a te´d to napsalo jen: WoW was unable to start 3D acceleration. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 řikám že máš problém s grafikou, stáhni si nový ovladače jak jsem psal. Určitě je máš jen poškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 dej start-spustit-dxdiag najdi tam zobrazení a všechno tam dej povolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.