Silas Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Je možný, že mi mechanika v Xboxu škrábe DVDčka? Popř. pokud tu je nějakej thread na to, tak mě nasměrujte :) :) Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ano, pokud do něj například strčíš nebo jinak narušíš rovnováhu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Předtim jsem měl Xbox na stojáka a zdálo se mi, že mechanika třeba po chvilce udělá jakejsi zvuk, kterej se mi nelíbí :D Teď ho mam na ležato, tak uvidíme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Je možný, že mi mechanika v Xboxu škrábe DVDčka? Popř. pokud tu je nějakej thread na to, tak mě nasměrujte :) :) Díky ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.