emosss Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 uz de os 4 na ipod touch? nebo jak mam udelat aby mi jeli hry, ktere vyzaduji tento fw? neda se nekde neco prepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Půjde na všem, ale nepůjde multitasking/wallpaper ... tušim (dyštak mě opravte) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 to mi je jedno, stejne by to nezvladl, uz je to dedecek, jen mi jd eo to, abych ho dla mohl vyuzivat v celem rozsahu, ted sme si stahl hru, ktera chce import mp3, ale bez os 4 nemam sanci, takze jak do nej mam narvat os 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 omg a co je na tom udělat update ? 10 minut ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 omg a co je na tom udělat update ? 10 minut ? Mesic sme tu nebyl, uplne sem se stratil, pokud si dobre pamatuju, officialne os na touch 1G nema byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Jestli-že jde jailbreaknout, tak půjde update co ? http://console-forum.net/showthread.php?t=98883 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 na iPod Touch 1g neni iOS4 podporovanej..jednoduše by ho neutáh, měl bys to akorát zasekaný.. takže smůla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Jestli-že jde jailbreaknout, tak půjde update co ? http://console-forum.net/showthread.php?t=98883 to je hezky, ze mi sme davas okopcene info s iphone forum, tam sem byl uz pred hodinou, po uspesnym jba respringu itouch fw 3.1.3 stalena ipod touch 1g neni ios4 podporovanej..jednoduše by ho neutáh, měl bys to akorát zasekaný.. Takže smůla lock......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 jak myslis. ak chces daco riesit, icq mam v podpise. LOCK. ps. iOS 4.0+ nepodporuje iPod Touch 1G ai iPhone 2G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emosss
uz de os 4 na ipod touch? nebo jak mam udelat aby mi jeli hry, ktere vyzaduji tento fw? neda se nekde neco prepsat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts