FrederickVI Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Zdravím. Už po druhé se mi rozbil iPhone 3g. Po prvé byl problém s příjmem hovorů po druhé s mobilním internetem. Tak uvažuji o iPhone 4. Ptám se tedy kolik bych musel investovat kdyby se mi podařilo iPhone 3G 8Gb (dobrý stav) prodat. A zakoupit iPhone 4 16Gb. Nebo jestli existuje nějaké zařízení které by nainstalovalo aplikace .ipa (telefon) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Doporucuji si pockat na Nokii X8.Iphone 4G jsou podle me zatim moc drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravím. Už po druhé se mi rozbil iPhone 3g. Po prvé byl problém s příjmem hovorů po druhé s mobilním internetem. Tak uvažuji o iPhone 4.
Ptám se tedy kolik bych musel investovat kdyby se mi podařilo iPhone 3G 8Gb (dobrý stav) prodat. A zakoupit iPhone 4 16Gb.
Nebo jestli existuje nějaké zařízení které by nainstalovalo aplikace .ipa (telefon)
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.