skateman16 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 kto by zahral UFC 2010 ??? keby nieco tak moj GT : SK8TAC1K ... aj mozte pysat tuna aby sme zrobili taky mensi turnaj :) diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 moc lidi to nema, musis se na to koupit kod pro online hrani a vetsina ma tady flash, takze nekupuje :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Kod je přiložen na zadní časti navodu nahoře. PRo ty kdo maji UFC a chtěji klan ozvětese bud taky sk8tacikovi nebo me GT peeesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Čaute, keby som chcel hrať proti vám online, tak musím mať GOLD účet? Bez neho nejde hrať cez net s kámošmi? (Xbox mám 2 dni, takže ešte niesom moc v obraze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ano musíš mít Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Oba Vás mám přidaný tak můžem někdy dát nějakej ten match :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Nejsem proti :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Aspoň mi ukážeš konečně ty pořádný páky ;) Za necelej měsíc už nám vychází další díl... taky hned kupujete? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Co mysliš ! .. :)) akorád asi z anglie z dvěma DLC .. tady to zatím nevyšlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 UFC 3 (už nebude v názvu rok) vyjde 14. února ;) Jinak betu verzi už hrajou dlouho docela, ale na PS3kách akorát byla dostupná :( 24.1. vyjde demo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Aj ja mám objednanú, už sa teším :) Inak neviete aký má byť rozdiel oproti 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Máš předobjednáno a nekoukal si na to jo? :) Víc zápasníků, zápasy PRIDE, nový vylepšený systém boje hlavně na zemi, kariéra... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 ve všem to bude nové !:) .. nové váhy kariera PRIDE a podobně. Beta byla i na Xbox 360 ale klíče byly během 5 minut v .... :) .. jinak demo vychází v uterý. Bude to bomba ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Bude to luxus, ale nevim jak vyjdu s prachama 14. února, ty dva tejdny předtim samý akce jako maturák aj... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Já hlavně ... ta hra vychází se dvě DLC ale včr to není ! takže asi budu objednávat z aj. Ještě nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Dneska už by malo byt demo na stiahnutie na xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 jo mělo by bejt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 taky jsem premejslel objednat z anglie. nevyslo by levneji postovny pri vice kusech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Nevím ale poptám se a dám asi vědět páč tohle je hrozný. NIKDE v čr to nemají stěma dvěma DLC a kupovat to zvlášt ROZHODNĚ nechci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Určitě budou zase na livku ke stažení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Hlavne u nas kdyz uz to maj tak za 1300 bez toho a tady to maj za 39,9 liber coz 1200 a posilaj normalne i do ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Přesně z téhle stránky to chci kupovat. ANO bude to na live ale za MS = peníze .. a to já nehci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 no to je nase jrc. Tak jsem jim psal a todle mi odepsali ,, v tomto případě nejde o příliš silný titul a ne ke všemu, co mají v Anglii se dostaneme. Většinou se však snažíme alespoň pár kousů vždy získat, zkuste prosím sledovat stránky kolem data vydání případně zopakovat dotaz v této době, třeba to půjdě nějak zařídit.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Už to mate niekto objednané odtialto? http://www.game.co.uk/en/ufc-undisputed-3-exclusive-ultimate-pack-157846 Kolko víde poštovné, neviete niekto? Inak čo je v tejto naviac oproti tej čo predávajú na playcentru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ked mám rozohranú kariéru, tak dá sa ešte zmeniť obťiažnosť? A prečo ked dám sparring, tak mi to niekedy odoberá tie points? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.