Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Dobrý den, nechtěl jsem zakládat zbytečně dva topici a tak jsem to nahustil k sobě takže mám dvě otázky. Thx 1. Kolik a kde stojí Tilt FX (zda se nedá koupit v ČR) - má ho tu někdo? 2. Jaký rozdíl je mezi Štítkem: http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/6731-stiteknalepka-final-fantasie-pod-transparentni-obal-pro-psp-301/ - a Skinem:http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/alien-vs-predator-skin-pro-psp-20003000-zakazkova-prace-1848/ - A co je lepší a proč (jaká je aplikace na PSP) PS: chci co nejprofesionálnější odpověď třeba jako od Zinglbee :D (Pls nemažte) Thx vás nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milkytank Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 no rozdíl je takovej že štítek se nalepuje pod Kryt PSP! to znamená že musíš mít průhlednej obal jinak ti to je k ničemu :D.. a skin se nalepuje na běžnej kryt, takže skin se ti postupně ošoupe a je lepší štítek ;-).. rozhodně si poříď štítek ale pouze pokud máš průhlednej kryt na PSP. Aplikace na PSP je snadná ale i tak je to celkem piplačka aby ti všec hno pořdně sedělo tak jak má a aby se ti neudělala bublinka to pak vypadá děsně.. ale s kapkou zručnosti v rukách to zmákne každej :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 jono ahaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Takže se oboje nalepuje jo?? :( aha tak to je na ho*no to se ošoupe a neexistujou rovnou kryty z obrázkama načištenejma? a ještě je ta otázka na tilt fx thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a to tam nalepíš a pak nic nevidíš jako tady??:http://www.konzole-prislusenstvi.cz/domain/konzole-prislusenstvi/files/3004_wars_1.jpg LOL xD když to je přes display? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Hele asi kašlu na Skiny a koupím si Tilt Fx stojí 450Kč a pošta asi 200-300Kč akorád nevím jestli se to vyplatí je to dobrý?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a na jake psp to chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Jestli to máš na psp 2xxx 3xxx tak bych ti doporučoval pruhledny krit si kupit a bez těch nálepek :D můžeš si tam dát ledky a bude ti tosvitit jak udeš chtít :D tady máš odkaz http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=PSP&SK2=HW&SK3=Tuning+PSP+3000&menu=391 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 genius díky ale vše na tom odkazu je na PSP 3004 a já mám Slima 2xxx a ty LEDky bych asi nedokázal spojit aby to blikalo :( takže si asi koupím Tilt FX ale poraďte je to dobrý?? a z Ameriky to půjde do Čr dlouho ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 http://www.playcentrum.cz/face-plate-chrome-psp-slim-495601.htm toto je na psp 2xxx a od kud jsi? že bych ti stím pomoh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Pardubický kraj ale spíše bych bral ten Tilt FX ale na jedný stránce jsem se dočetl že tam nejdou pak ISO hry s tím! :( je to pravda? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Tak to nvm. a jaky máš of?? nebo máš pandoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 proč se ptáš?? a jinak jak to zjistím? PSP mám z druhý ruky a před tím tam bylo 4.01 nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 no abych ti to mohl flashnout vymenit ten kryt nebo neco :d jestli jsi z ostravy :D ale jinak to zjistíš tím že pujdeš do menu-setyng-sistem-sening pujdeš až dolu a před poslední ted nvm jak se to jmenuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Mám PSP Slim 2004 (CFW 5.50 Prometheus) - To asi není oficiální firmware ten Prometheus co?? :( Ale jinak se tu teďka budeme bavit jen o Tilt FX: 1. prej to neumí ISO/CSO hry :( 2. potřebuje to OFW a to asi nemám :( 3. co s tím ještě nějaké problémy ASI :( takže nevím nevím jestli se to vyplatí to kupovat když nemám žádnou UMD hru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a skoušel jsi rozjet nějake hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 na čem ?? na Tilt FX?? já ho právě nemám proto se ptám jinak ISO mi normálně jdou nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milkytank Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 no ten Tilt FX nepodporuje CFW údajně, ale podle mě to je blbost pač je to na jakkýkoliv FW bez potřeby updatu na jinou verzi a podobně.. není to oficiální příslušenství od Sony takže bych řekl že to pujde i na CFW Edit.: a pokud máš ten 5.50 prometheus tak ti ISO bez problému pojednou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 ale jo iso mi normal jede ale s tim tilt fx prej nejedou hrat :( a jak si si vsim tak jisty?? jinak thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a kde jsis to kupil ten Tilt FX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Ještě jsem si ho nekoupil jenom se s váma radím jestli to má cenu si ho koupit jinak je tady: http://uk.codejunkies.com/Products/TiltFX___EF000884v.aspx - a víš o něm teda něco třeba jestli jdou s ním ty ISO hry ptž ty co už ten Tilt FX mají tak říkají že to nejde z CFW ale jen z OFW a že ISO/CSO hry nejdou tak nevím jestli to mám koupit no :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 hele řeknu to takhle Tilt FX neni ofic projekt od sony. Páč sony když to není jejich projekt tak nemají důvod dělat hry pro tento produkt tak ty iso/cso měly jet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 výrobci píšou že to má jed ale každej kdo si to koupil tak říkal že mu to nejde tak mám to zkusit?? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Vím že si teď asi říkáte ''si myslí že když on má problém tak se z něj všichni po**rem'' ale ušetříte kupu lidem práci z hledáním komentářů na internetu který tak ani nikde nejsou a ušetříte jim i peníze za TILT FX a i sebe za zbytečné odpovědi. Tak prosím pomotze, uvítám tu kterýkoliv komentář o tomto výrobku ale hlavní dva problémi který se tu teďka řeší jsou: 1. Zda jdou ISO/CSO hry na tomto výrobku. 2. A jestli to podporuje i CFW (5.50 Prometheus) Fakt díky za odpovědi a za spolupráci Thx vás nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Ach jo taková super vychytávka na PSP za poměrně slušnou cenu a nikdo se o to nezajímá?? tak pls někdo odpovězte k tématu. dík :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milkytank Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 takže posle mě ti to prostě pujde CFW 5.50 je vlastně jako ofw 5.50 akorát upravený o pár věciček navíc.. jak jsem taky již psal originální příslušenstvý od sony to není takže to pujde i na CFW, a podle mě s tím pujdou i ovládat ISO/CSO hry, nemohu ti to říct na 100% nemám ho ale je podle mě blbost aby tohle příslušenstvý mělo přístup do psp až takový aby to dokázalo poznat jestli jde o ISO/CSO hru a nebo UMD disk. jediný co ti mohu říct je prostě to skusit.. Koupíš ho a skusíš podlě mě to určo ale pujde. a pokud to nepujde, tak jediný co ti zbyde tak hodit to buď sem na forum a nebo třebas na aukro.cz a prodat, někdo s OFW si to jistě rád koupí za solidní ceny tak aby jsi neprodělal.. takže je to jen na tobě. Můj názor je že to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pit-Bull
Dobrý den, nechtěl jsem zakládat zbytečně dva topici a tak jsem to nahustil k sobě takže mám dvě otázky. Thx
1. Kolik a kde stojí Tilt FX (zda se nedá koupit v ČR) - má ho tu někdo?
2. Jaký rozdíl je mezi Štítkem: http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/6731-stiteknalepka-final-fantasie-pod-transparentni-obal-pro-psp-301/ - a Skinem:http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/alien-vs-predator-skin-pro-psp-20003000-zakazkova-prace-1848/ - A co je lepší a proč (jaká je aplikace na PSP)
PS: chci co nejprofesionálnější odpověď třeba jako od Zinglbee :D (Pls nemažte) Thx vás nemine.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.