Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii ovladač - špatně snímá pohyb

WalkingWad

Otázka

Zdravím,

mám takový problém. Jeden z ovladačů na wii se mi začal chovat podivně. Všechny tlačítka normálně fungují ale snímání pohybu si dělá co chce. Chová se to jako optická myš na skle. Kurzor lítá úplně splašeně, v podstatě se to nedá použít, nevíte co to může být ? jde to nějak zkalibrovat ? Porovnával jsem to s druhým a ten se při stejném pohybu chová normálně.. jsem s toho celkem zoufalý a nechce se mi kupovat nový ovladač :(

Za každou radu díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Podobně se kdysi choval ovladač i mě. Poslal jsem ho na reklamaci, ale vrátil se mi že se závada neprojevila. Pak jsem na internetu v nějaké diskuzi našel že jsem patrně nebyl jediný. A rada jak to opravit? Chytněte ovladač do jedné ruky a tlačítky směrem k zemi s ním poklepejte o dlaň druhé ruky (dost silně, nebojte se). Gyroskop snímají pohyb se srovná. (Takhle se to asi opravilo samo při přepravě balíku poštou na reklamaci, všichni si jistě dovedeme představit jak pošta zachází s balíky ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu