miz012 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Ahoj, jak se daji pouzivat (a kdy) USB porty? Jsem v tom hlavnim menu, zapojim flashku a nic... Poradite? Diky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Abys načetl flashku, tak jí musíš něčím nabootovat, já to dělám za pomoci Swap Magicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Abys načetl flashku, tak jí musíš něčím nabootovat, já to dělám za pomoci Swap Magicu. Aha... Cip je taky OK? Ma PS2 bez cipu, pujcuju si na vikend jedno s cipem abych si udelal FMCB... prave je napsano, nahrat na flashku... Takze na tom s cipem mi ta flashka normale pojede pocitam. Ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Nevím jaká kombinace je pro nabootování flashky na PS2 s chipem. Zjisti co to má za chip a podle toho to možná najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.