Artom Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Zdravim,poradi mi nekdo proc mi neprehrava film ktery jsem dal do slozky ms0:/Video a stahl tu na foru.Mam 5.50 Gen-3 A pri najeti do slozky mi to ukaze ikonku ale pise unssuport data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 A v jakem formatu si to tam dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Mpeg-4 jak to tady uploaduji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 A stahl jsi to tady na foru nebo si to něčím prohnal?? když tak použij xilisoft psp video convertor když tak tady máš odkaz http://www.xilisoft.com/psp-video-converter.html je to good program. používam ho a 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Jo diky,tenhle program pouzivam.Ale stve me na tom ze treba nejake video ktere ma 3min mi jde normalne prehrat a ty filmy ne a nechce se mi to porad convertovat.A jsou ve stejnem formatu fakt nevim proc to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 A v jakem formatu jsi měl ty filmy před tím?? když tak to překonvertuj do AVI nebo WMN a potom to možna pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 taky Mpeg-4.Me zajima jestli se ty filmy odsat z fora museji jeste prekonvertovat nebo ne.Jestli chbya je v psp,CFW,formatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Videa v psp přehraješ ve formátu mp4. a v žádném jiném ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 mam 3004 a vsechny filmy ktery sou odtud mi jedou,z jinych webu to zenu pres FORMAT FACTORY a convertuje to do hafo formatu a kodeku je tam ps3,nekolik psp,flv avi atd.je tam i hd .ps. myslim ze psp prehrava mp4 format a mpeg4 a avc (myslim) kodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 mp4 je standart mpeg-4 takze je to to same.Nahravam to normalne do Slozky ms0/:VIDEO.Delam to dobre?Nebo to mam davat nekam jinam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 jo děláš to dobře,a nemůže to být kartou? pokud máš poblíž bydliště někoho s psp tak ať skusí ty nefunkční filmy na tvý kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravim,poradi mi nekdo proc mi neprehrava film ktery jsem dal do slozky ms0:/Video a stahl tu na foru.Mam 5.50 Gen-3 A pri najeti do slozky mi to ukaze ikonku ale pise unssuport data
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.