Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sluchátka s mikrofonem

DavoCZ

Otázka

iPod Touch - Sluchátka..??

Dobrý den , omlouvám se jestli to tu už někde bylo , ale nenašel jsem to , a teď rovnou k věci. Hledám sluchátka na iPod Touch 2G 8GB. Jde mi hlavně o to abych mohl na skype použít hlasový hovor , teďkom my jde jenom chat , protože iPod nema zabudovaný mikrofon a k svému iPodu jsem nedostal sluchátka..prosím pošlete odkaz nemusí to být originál apple , nemusí být přimo úrčené na iPod , hlavně nějaké co fungujou a má je někdo odskoušené , cena by měla být do 500,-Kč čím levnější , tim lepší :) díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
No tak kdyz se mu bude chtit kupovat z Ameriky,Kanady,... tak budiz... A sluchatka kupovat ze zahranici :)

Eh? Prosim? Jakej v tom vidis problem? Zaplatit PayPalem je otazka asi tak minuty a sluchatka ti prijdou za tyden - coz je mnohdy rychlejsi, nez pri objednani z CR - a za to, usetrit skoro 5 stovek to stoji.

Odkaz ke komentáři

• 0

No, je to prodejce, ktery je pouze (za vyssi) cenu preprodava z eBaye nebo z dealextreme.. Je na tobe, zda si to koupis primo tam, kde on nakupuje, anebo zda mu nechas zbytecne marzi a nechas se okrast :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu