Wadmaster Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Ahoj. Mám Xbox360 revizi Jasper a nenašel sem tady na fóru žádný návod/y na flash, můžete mi někdo dát prosím link? Třeba sem jen blbě koukal, ale fakt sem se snažil a nic nenašel. Díky moc :ziped: Respektive je nutne pri flashi konzoli rozebirat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Jasně že je to nutné a pokud stím nemáš zkušenosti tak se ti může stát že porušíš plombu a s reklamací máš konec ;) Respektive je nutne pri flashi konzoli rozebirat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Být Tebou , tak si nechám udělat flash od zkušeného flashera . Těch pár ušetřených stovek za to , že přijdeš o záruku a nebo se ti to nepovede za to nestojí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higins Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Taky hledám nějaký návod, přibližný postup jsem našel na internetu. BTW: zeptal se vás na otázku jestli máte návod a vy mu odpovíte aby to nechal na flasherovy to je jako kdyby jste mu dohazovali kšeft... Ale odpovědět mu neumíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Taky hledám nějaký návod, přibližný postup jsem našel na internetu.BTW: zeptal se vás na otázku jestli máte návod a vy mu odpovíte aby to nechal na flasherovy to je jako kdyby jste mu dohazovali kšeft... Ale odpovědět mu neumíte Ptá se jestli musí rozebírat konzoli, to znamená, že o tom nemá ani páru ... vůbec se neni čemu divit - taky bych ho poslal ke flasherovi. Navíc pokud má dostatek zkušeností na to, aby X360 rozebral, připojil mechaniku přes Sata a pak se hrabal v DVDkey a iX FW nemůže mu dělat problém najít si návod. Zřejmě ani neví jakou tam má mechaniku pokud se ptá jak flashnout Jaspera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higins Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Ale jo beru to, je možný že tomu nerozumí. Já plánuju těd koupit svůj první xbox a hledám o tom flashi informace a popřípadně nějakej návod. To pětikilo flasherovy klidně dám, ale pokud to půjde radši si to udělám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Tak páru jsem o tom neměl, teď už vím, mám tam Lite-On, návod sem proštudoval, flash je docela jednoduchý, ale nechce se mi kvůli tomu stavět ten extraktor i když jeho složení je řádově kolem 80-120kč. Spíš mi šlo o to, jak to udělat, když se píše "flash bez ztráty záruky", teď už vím jak se to má. Každopádně už jsem domluvený s jedním flasherem z Brna, takže to je jedno. Ale dík za odpovědi ;) //Aha tohle neni muj topic, ja se ptal v tutorialech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wadmaster
Ahoj.
Mám Xbox360 revizi Jasper a nenašel sem tady na fóru žádný návod/y na flash, můžete mi někdo dát prosím link? Třeba sem jen blbě koukal, ale fakt sem se snažil a nic nenašel.
Díky moc :ziped:
Respektive je nutne pri flashi konzoli rozebirat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.