Wadmaster Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2010 Ahoj. Mám Xbox360 revizi Jasper a nenašel sem tady na fóru žádný návod/y na flash, můžete mi někdo dát prosím link? Třeba sem jen blbě koukal, ale fakt sem se snažil a nic nenašel. Díky moc :ziped: Respektive je nutne pri flashi konzoli rozebirat? Citovat
0 fox171 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 Jasně že je to nutné a pokud stím nemáš zkušenosti tak se ti může stát že porušíš plombu a s reklamací máš konec ;) Respektive je nutne pri flashi konzoli rozebirat? Citovat
0 toro Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 Být Tebou , tak si nechám udělat flash od zkušeného flashera . Těch pár ušetřených stovek za to , že přijdeš o záruku a nebo se ti to nepovede za to nestojí . Citovat
0 higins Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2010 Taky hledám nějaký návod, přibližný postup jsem našel na internetu. BTW: zeptal se vás na otázku jestli máte návod a vy mu odpovíte aby to nechal na flasherovy to je jako kdyby jste mu dohazovali kšeft... Ale odpovědět mu neumíte Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2010 Taky hledám nějaký návod, přibližný postup jsem našel na internetu.BTW: zeptal se vás na otázku jestli máte návod a vy mu odpovíte aby to nechal na flasherovy to je jako kdyby jste mu dohazovali kšeft... Ale odpovědět mu neumíte Ptá se jestli musí rozebírat konzoli, to znamená, že o tom nemá ani páru ... vůbec se neni čemu divit - taky bych ho poslal ke flasherovi. Navíc pokud má dostatek zkušeností na to, aby X360 rozebral, připojil mechaniku přes Sata a pak se hrabal v DVDkey a iX FW nemůže mu dělat problém najít si návod. Zřejmě ani neví jakou tam má mechaniku pokud se ptá jak flashnout Jaspera. Citovat
0 higins Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2010 Ale jo beru to, je možný že tomu nerozumí. Já plánuju těd koupit svůj první xbox a hledám o tom flashi informace a popřípadně nějakej návod. To pětikilo flasherovy klidně dám, ale pokud to půjde radši si to udělám sám. Citovat
0 .::DirtyKing::. Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2010 Tak páru jsem o tom neměl, teď už vím, mám tam Lite-On, návod sem proštudoval, flash je docela jednoduchý, ale nechce se mi kvůli tomu stavět ten extraktor i když jeho složení je řádově kolem 80-120kč. Spíš mi šlo o to, jak to udělat, když se píše "flash bez ztráty záruky", teď už vím jak se to má. Každopádně už jsem domluvený s jedním flasherem z Brna, takže to je jedno. Ale dík za odpovědi ;) //Aha tohle neni muj topic, ja se ptal v tutorialech :) Citovat
Otázka
Wadmaster
Ahoj.
Mám Xbox360 revizi Jasper a nenašel sem tady na fóru žádný návod/y na flash, můžete mi někdo dát prosím link? Třeba sem jen blbě koukal, ale fakt sem se snažil a nic nenašel.
Díky moc :ziped:
Respektive je nutne pri flashi konzoli rozebirat?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.