RE75PECT Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Zdarvíčko mám takový dotaz chci si aktualní CFW vylepšit na 5.50 Prometheus budu ovšem muset nejdřív nahodit 5.50 GEN B a pak C abych ho tam mohl hodit předem díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Ne nemusíš, stačí hodit GEN-D3 a poté Prometheus -> viz. návod kde je to napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RE75PECT Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Nevíš o neakem odkazu ci rovnou topicu kde tu D3 stahnu sem lama nenajdu to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Je to v sekci PSP/Tutorialy - bude to připnuté v duležité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RE75PECT Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 No mám tam 5.50 GEN D FULL muzu se vrhnout na toho Prometheuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Udělej update na D3 ... poté Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RE75PECT
Zdarvíčko mám takový dotaz chci si aktualní CFW vylepšit na 5.50 Prometheus budu ovšem muset nejdřív nahodit 5.50 GEN B a pak C abych ho tam mohl hodit předem díky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.