tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 ahoj .potreboval bych poradit.ma jdownloader a Czshare premium.Kdyz stahuju stahne mi to pouze 358 MB z jednoho linku a pak se to zastavuje a pise mi to ze se to pripojuje ale link ma 700 MB. nevite co tim.dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Má přesně 700MB? Odečtou se ti credits jako kdyby jsi to stahoval 2x? Zkus místo toho použít flashget. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Kamarád měl ten samý problém a JDownloaderem hru nestáhnul . Nakonec ji raději stáhnul z RAPIDSHARE . Zkus jiný downloader a nebo také jiný server . RS je nejlepší a po změnách od 1.7 také vychází i velmi levně stahování ( 34 Kč na měsíc ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 nevim kolik se mi odecte creditu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Nezdá se mi, že by to byl problém JDownloaderu já s ním nikdy problém neměl. Spíš bych viděl problém v czshare poslední dobou mají pořád s něčím problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 uz to takle ale mam 3 tydny a jiny mi rikali ze jim to stahnout slo. Kdyz doporucte spolehlivej downloader pro Czshare linky dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Ono to neni downloaderem, ale mají chybu na těch jejich serverech. Poslední dobou se to dost řeší a vypadá to, že si s tím neví moc rady, protože mají pořád nějakej problém. Teď si třeba většina lidí stěžuje, že linky co stáhnou nejdou rozbalit a mě už se to stalo několikrát, takže z czshare už vůbec nestahuju. Zkus to stáhnout normálně přes prohlížeč, ale v JDownloaderu bych chybu nehledal pokud si nestěžuje víc lidí. edit: Kdyžtak mi hoď do PM link co ti nešel stáhnout a já to zkusím přes JDownloader, ale jenom free premium nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 jsi hodnej dik nekde to snad jeste najdu mam jeste netload.in tak kdeby jsi vedel o funkcnich linkach alan wake tak dej kdyz tak vedet dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Dobrý downloader který mužu doporučit je: http://wordrider.net/freerapid/ Mužeš tam stahovat ze všech serveru, jak free tak premium, ale musiš si to nastavit (Nastavení -> Možnosti -> Pluginy -> a tam si musíš zaškrtnout czshare.com_profi -> Klikneš na řádek -> možnosti a zadáš Login + heslo a stahuješ. Samozřejmě si ještě nastavíš kam stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 flashget je nejlepsi a nebo primo ten czshare downloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tatman17 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Czshare downloader jsem mel ale tam jsem zadal kam stahovat ale soubory se mi nezobrazovali (neviditelny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kossik Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ahoj .potreboval bych poradit.ma jdownloader a Czshare premium.Kdyz stahuju stahne mi to pouze 358 MB z jednoho linku a pak se to zastavuje a pise mi to ze se to pripojuje ale link ma 700 MB. nevite co tim.dekuju Stačí dole v jDownloaderu zadat Max.připojení:1.. CzShare začal dělat nějaké problémy se segmentovým stahováním, proto to tak už nejde. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tatman17
ahoj .potreboval bych poradit.ma jdownloader a Czshare premium.Kdyz stahuju stahne mi to pouze 358 MB z jednoho linku a pak se to zastavuje a pise mi to ze se to pripojuje ale link ma 700 MB. nevite co tim.dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.