tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 ahoj .potreboval bych poradit.ma jdownloader a Czshare premium.Kdyz stahuju stahne mi to pouze 358 MB z jednoho linku a pak se to zastavuje a pise mi to ze se to pripojuje ale link ma 700 MB. nevite co tim.dekuju Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Má přesně 700MB? Odečtou se ti credits jako kdyby jsi to stahoval 2x? Zkus místo toho použít flashget. Citovat
0 toro Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Kamarád měl ten samý problém a JDownloaderem hru nestáhnul . Nakonec ji raději stáhnul z RAPIDSHARE . Zkus jiný downloader a nebo také jiný server . RS je nejlepší a po změnách od 1.7 také vychází i velmi levně stahování ( 34 Kč na měsíc ). Citovat
0 tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 nevim kolik se mi odecte creditu Citovat
0 FreeMan Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Nezdá se mi, že by to byl problém JDownloaderu já s ním nikdy problém neměl. Spíš bych viděl problém v czshare poslední dobou mají pořád s něčím problém. Citovat
0 tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 uz to takle ale mam 3 tydny a jiny mi rikali ze jim to stahnout slo. Kdyz doporucte spolehlivej downloader pro Czshare linky dik Citovat
0 FreeMan Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Ono to neni downloaderem, ale mají chybu na těch jejich serverech. Poslední dobou se to dost řeší a vypadá to, že si s tím neví moc rady, protože mají pořád nějakej problém. Teď si třeba většina lidí stěžuje, že linky co stáhnou nejdou rozbalit a mě už se to stalo několikrát, takže z czshare už vůbec nestahuju. Zkus to stáhnout normálně přes prohlížeč, ale v JDownloaderu bych chybu nehledal pokud si nestěžuje víc lidí. edit: Kdyžtak mi hoď do PM link co ti nešel stáhnout a já to zkusím přes JDownloader, ale jenom free premium nemám. Citovat
0 tatman17 Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 jsi hodnej dik nekde to snad jeste najdu mam jeste netload.in tak kdeby jsi vedel o funkcnich linkach alan wake tak dej kdyz tak vedet dik. Citovat
0 Wiqi Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Dobrý downloader který mužu doporučit je: http://wordrider.net/freerapid/ Mužeš tam stahovat ze všech serveru, jak free tak premium, ale musiš si to nastavit (Nastavení -> Možnosti -> Pluginy -> a tam si musíš zaškrtnout czshare.com_profi -> Klikneš na řádek -> možnosti a zadáš Login + heslo a stahuješ. Samozřejmě si ještě nastavíš kam stahovat :) Citovat
0 Rooney10 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 flashget je nejlepsi a nebo primo ten czshare downloader Citovat
0 tatman17 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2010 Czshare downloader jsem mel ale tam jsem zadal kam stahovat ale soubory se mi nezobrazovali (neviditelny). Citovat
0 Kossik Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 ahoj .potreboval bych poradit.ma jdownloader a Czshare premium.Kdyz stahuju stahne mi to pouze 358 MB z jednoho linku a pak se to zastavuje a pise mi to ze se to pripojuje ale link ma 700 MB. nevite co tim.dekuju Stačí dole v jDownloaderu zadat Max.připojení:1.. CzShare začal dělat nějaké problémy se segmentovým stahováním, proto to tak už nejde. ;-) Citovat
Otázka
tatman17
ahoj .potreboval bych poradit.ma jdownloader a Czshare premium.Kdyz stahuju stahne mi to pouze 358 MB z jednoho linku a pak se to zastavuje a pise mi to ze se to pripojuje ale link ma 700 MB. nevite co tim.dekuju
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.